Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wreszcie kupiłem upragnioną Bumę '98 TOURING ale nie dane mi było długo cieszyć się z wszyskich jej bajerów. Po przejechaniu około 500 km od zakupu doszło do zwarcia kabla + około 10 cm od akumulatora z karoserią. Auto zgasło z wcięło cały prąd. Po usunięciu zwarcia założyłem inny aku (tamten padł całkowicie) i wszystko było ok oprócz TV, RADIA itp. Monitor od TV działa ale wyświetla tylko menu główne bo nie działają żadne przyciski od jego sterowania a tym samym nie da się włączyć radia.

POMOCY!!!

Edytowane przez skrabal
Opublikowano

Po przejechaniu około 500 km od zakupu doszło do zwarcia kabla + około 10 cm od akumulatora z karoserią. Auto zgasło z wcięło cały prąd

POMOCY!!!

Panowie ratujcie honor BMW!

Wcześniej miałem AUDI i nie chcę żałować że kupiłem BUMĘ :mad2: [/img]

Teraz to juz przeginasz. Kupiłeś jakiegoś szczepa i wjeżdzasz nam na honor. Nawet traktor niewłąściwie użytkowany ma prawo się popsuć, a to ewidentne zaniedbanie człowieka. Co na to serwis BMW?

Bandite Motor Wagen
Opublikowano

Spokojnie!!!

Auto kupiłem z Włoch od gościa który grzebał przy akumulatorze i go nie przykręcił i dlatego doszło do zwarcia a stan auta jest prawie "igła"

Opublikowano
Po tej sytuacji zrobiłem około 2500 km auto podłączyłem do kompa i nic. Zero błędów wszystko OK ale przyciski dalej nie reagują.
Opublikowano
posprawdzaj wszystkie bezpieczniki, nie wiem czy w navi są bezpieczniki, ale skoro w buissnes jest jeden w radiu to i w navi powinien być, więc jego sprawdź w pierwszej kolejności
Opublikowano

Wszystko dobrze tylko jak wyciągnąć to radyjko?

Czy podobnie jak "buisnes" czy "bawaria"?

Szukałem na forum ale nie znalazłem jak wyciągnąć z TV.

Z góry wielkie dzięki wszystkim za porady.

Pozdrowionka