Skocz do zawartości

szukam dobrego warsztatu w okolicach Warszawy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
chodzi mi o to ze moj samochod BMW e46 chodzi w trybie awaryjnym i chce usunac ta usterke moze znacie jakis warsztat w okolicach Warszawy
Opublikowano

se swojej strony mogę Ci polecić warsztat na ul. Finałowej 7 w Warszawie - jest prowadzony przez dwóch pasjonatów BMW - Marcina i Rafała - polecam ich, bo ich znam, mam zaufanie i tylko do nich oddaje moje beemki ... choć po drodze miałem przyjemność korzystać z usług różnych warsztatów - telefon znajdziesz w specjalnie założonym wątku 'polecane warsztaty'

pzdr

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)

Opublikowano

661 496 167 - zadzwoń, to się sam wszystkiego dowiesz

ostatnio jak byłem, to mieli kompa i sprawdzali mi czy nie mam błędów

Opublikowano
A wg was lepiej robić samochodzik w ASO czy właśnie w takim zaufanym warsztacie? Ja do tej pory robiłem wszystko w Auto Fus na ostrobramskiej ale teraz lekko trzeszczy mi deska rozdzielcza, bo ostatnio wymieniałem radio, widać coś niedokręcili i nie wiem czy lepiej mi to zrobią w ASO czy u jakiegoś kolesia :lol:
Opublikowano

kiedyś kupiłem olej do szpery od gościa, który pracował w ASO po śmiesznie niskiej cenie - potem się dowiedziałem, że go miał, bo nie zalał go kolesiowi, który przyjechał na wymianę ... nie muszę chyba dodawać, że usługa została zapłacona :roll:

jeśli w ASO masz możliwość "patrzeć na ręce" mechanikowi i masz nadmiar gotówki (bo co do zasady jest drożej), to nie widzę różnicy