Skocz do zawartości

dmuchawa !!!!!!!! :(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:( mam problem w e30 z dmuchawa ;( na 1 nie chodzi , na 2 ,3,4 to trzeszczy jak diabli;( ze nie idzie siedziec w tym chałasie, tak jak by ktos tam wiercił wiertarka w ścianie hehe. co t jest???????? pliss odpiszcie ;( thx
Opublikowano
Trudno to tak z diagnozować na odległość. Ale czy sprawdzałeś silnik od nawiewu?? Przed BMW miałem Peugeota z przypadłością, że nawiew znikał jak podskoczyłem na wyboju albo za szybko zwiększyłem prędkość obrotową. Po wymianie pomogło. Sprawdź może silnik siada.... Pozdrawiam
Opublikowano

kolega borys dal ci znac zebyc uzyl opcji :search: czyli " szukaj" bo bylo to czesto opisywane na forum.

musisz sie dobrac do silniczka wiatraka i nawiewu i go trysnac WD40 a jak nie pomoze to wymiana .

Opublikowano
no zobacze jutro popatrze co da sie zrobic z waszych rad;) hehe dzieki . a czy ja jestem fanatykiem ?? nie poprostu lubie to autko bo ma w sobie to cos hehe ;) pali ile tam pali ale jest komfort jazdy ;)itd a co ja bede gadac sami wiecie z reszta ;) buzki ;)