Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam problem z doborem panela sterowania klimatyzacją w BMW 740 4,4l 96r. Tzn. mam panel z pokrętłami sterującymi nawiewem a chciałbym wymienić na nowszy bez pokręteł, cały mięki. Nadmieniam że jest to klim. 2stref. Proszę o pomoc czy ktoś tak zamieniał? czy będzie pasował? a jak nie to czy idzie to przerobić jakoś?
Opublikowano
da sie zapodac miekki panel na miejsce z pokretlami i wyswietlaczem , Guzikowy z pokretlami chyba nie da sie przeszczepic na miekki z wyswietlaczem, wazne czy masz Webasto jak tak to trzeba poszukac taki przystosowany do Webasto ma on jedno gniazdo na 2 piny wiecej chyba
Opublikowano
No dobrze ale ja mam w tym panelu z pokrętłami 7 gniazd na wtyczki a w całym miękkim jest 5 gniazd. I jak to połączyć? Webasto mam
Opublikowano
No dobrze ale ja mam w tym panelu z pokrętłami 7 gniazd na wtyczki a w całym miękkim jest 5 gniazd. I jak to połączyć? Webasto mam
Guzikowy z pokretlami chyba nie da sie przeszczepic na miekki z wyswietlaczem
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja trochę z innej beczki, dziś demontując panel klimatyzacji (E32 730 '92) natrafiłem za nim na wolno zwisająca na przewodzie podłączoną blaszkę, jeśli ktoś wie co to jest i od czego proszę o odpowiedź.

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//img80.imageshack.us/img80/5841/p1110627222222222222222ho5.jpg

Opublikowano
Wielkie dzięki Blaster za odpowiedź. Możliwe ze to jest jakiś czujnik od alarmu bo kostki od alarmu są chyba wszystkie niebieskie.