Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam!Jak sie psuje to wszystko naraz ,jeszcze nie naprawilem jednego a juz mam nastepny problem mysle ze to skrzynia bo moja bunia zrobila sie mułowata nie ma mocy i długo trwa zmiana biegu,a dzisiaj zaswiecil sie znaczek z wykrzyknikiem i bardzo wariuja obroty.jak ktos mial podobne objawy to prosze napisac na forum.pozdrawiam
Opublikowano
Witam!Jak sie psuje to wszystko naraz ,jeszcze nie naprawilem jednego a juz mam nastepny problem mysle ze to skrzynia bo moja bunia zrobila sie mułowata nie ma mocy i długo trwa zmiana biegu,a dzisiaj zaswiecil sie znaczek z wykrzyknikiem i bardzo wariuja obroty.jak ktos mial podobne objawy to prosze napisac na forum.pozdrawiam

czesc, mam podobny problem. no obroty szaleja raczej tylko z rana, na zimnym. pusze troszke pogazowacc aby sie uspokoilo. wykrzyknik zapala mi sie jak dodam sporo gazu na D. ludzie sugeruja zmiane oleju lub jego dolanie. jestem z bialego i co dziwne mam problem ze znalezieniem czlowieka ktory sie na tym zna... pzdr

Opublikowano

czesc, mam podobny problem. no obroty szaleja raczej tylko z rana, na zimnym. pusze troszke pogazowacc aby sie uspokoilo. wykrzyknik zapala mi sie jak dodam sporo gazu na D. ludzie sugeruja zmiane oleju lub jego dolanie. jestem z bialego i co dziwne mam problem ze znalezieniem czlowieka ktory sie na tym zna... pzdr

Niepotrzeba filozowa tylko kilka litrow oleju, filterek, uszczelke, kilka srubek. Najlepiej 2 osoby. Naprawde nie trzeba miec duzego pojecia o mechanice... jesli nie masz 2 lewych rak. Niech ktos Ci udostepni garaz i SAM zrob. Zajmie Ci to strzelam... niech bedzie 2 godziny z 2ma przerwami na papierosa/piwo. Poszukaj mojego postu o wymianie.. sa nawet zdjecia.

Sprawa nie jest taka trudna na jaka wyglada.

http://img571.imageshack.us/img571/7404/logotds.jpg

Naj.... forum o TDS-ach http://www.bmw-diesel.pl

Opublikowano

Potwierdzam, zmiana zajmuje jakieś 30 minut, muszą być dwie osoby, bo druga potrzeban jest do włąnczenia biegu,,,Nawet chyba to opisywałem w poradach. poczytaj forum i na kanał,,,zaopatrz się w minimum 6 litrów oleju , ja nie opróżniałem chłodniczki i tyle mi wlazło !!!

Pozdrawiam

Teraz to ja mam radość z jazdy :)