Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jak w temacie,problem polega na tym ,że gdy jest ciepło spryskiwacze spryskują w miare dobrze,ale teraz gdy nadeszły mrozy,ze spryskiwaczy ledwo ledwo leci,przeważnie wszystko sływa na maskę,co może byc przycznyną?może gdzieś pozagniatane przewody???prosze o porade. pozdrawiam
grzegorz
Opublikowano
Witaj kolego miałm tą sama dolegliwość spowodowane jest to osadzaniem kamienia na wylotach dyszy oraz w srodku spryskiwacza Powiem Ci co ja zrobiłem ostrożnie ale ostrożnie wyciągnołem kupiłem odkamieniacz wlałem wrzątek rozpuściłem w nim odkamieniacz i wrzuciłem spryskiwaczki póżniej igłą delikatnie w środku pogrzebałem i wyczyściły sie jak nowe Polecam sprawdzona metoda !!!
Opublikowano
Przyjacielu ;) Podjedz do "chłopaków".... pomęcz ich troche, niech rusza dupe i CI to zrobia ;) POZDRO :D ..... a cennik znasz ;) heheh
Opublikowano
No lepiej sobie przeczysc te spryskiwacze, u mnie nie lecial plyn jedna dziurka i spowodowalo to, ze plyn splywal pod maske... potem zrobilo sie zwarcie i zapalil sie spryskiwacz z przewodami wiec lepiej uwazaj ... bo moz Cie spotkac niezbyt mila niespodzianka... Pozdrawiam