Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam pytanie, posiadam e36 316 w automacie, i od jakiegos czasu zapala mi sie żołta kontrolka z Jakimś takim "trybikiem" a w środku wykrzyknik. Coż to moze oznaczac? mały poziom oleju w skrzyni?
Opublikowano
okej, dziekowka. a jak podejrzewasz jaka to może być częśc? moja skrzynia działa idealnie, ale ostatnio miałem sytacuje wypadkowa i w celu unikniecie kolizji musiałem nacisnac do dechy hamulec a nastepnie do dechy gaz zeby "uciec" przed gosciem z tylu ktory by mi wjechał w tył,na szczescie sie udało, ale potym zoroientowalem ze zaswiecila sie ta kontrolka.
Opublikowano

Najlatwiej podlaczyc auto do kompa i sprawdzic bledy. Moze to bylo cos chwilowego i pali sie bo pamieta blad.

Tez tak kiedys mialem. Auto nie chcialo odpalic zapalila sie kontrolka, po chwili auto normalnie odpalilo ale kontrolka sie swiecila.

Po odczytaniu bledow okazalo sie ze nie kontaktowala wtyczka od sterownika skrzyni. Poprawilem ja , skasowalem blad i juz bylo oki.