Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Otóż szukam w ogłoszeniach i nikt nie ma przegranej płytki oczywiście odpłatnie mapy teleatlas 2007/2008 POLSKA do BMW e46 MK1 . MAM obraz ale za cholere nie chce się poprawnie nagrać. Czy prędkość 4x to za dużo i jaki profil zabezpieczeń wybrać w clone cd, Czy safedisk 3x????
Opublikowano

Użyj programu CDBurnerXP. Najpierw trzeba skonwertować obraz na ISO a potem nagrać z opcjami DiskatOnce, Mode2XA i Zamknij płytę. U mnie działa (Mk2).

A masz jakieś namiary tę płytę?

Opublikowano

Możesz także użyć ImgBurn, prędkość 1x, dobra płyta CD-R (najlepiej Verbatim), zaptaszkować Verify. Było już o tym...

PS. Jest już nowsza mapa = 2008.1

...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

chodzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DZIĘKUJĘ WAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano
znajdź w emule , plik sie nazywa teleatlas vdo dayton 2008 POLSKA, działa też plik z 5 części na rapidshare, musisz zobaczyć .
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
trzeba sciagnac wszystkie 5 plikow z tego linka. bo to jest obraz plyty podzielony na 5 kawalkow. jak sciagniesz juz wszystkie kawalki to klikasz na jeden dowolny z nich i rozpakowujesz go. automatycznie wszystkie pozostale czesci sie tez rozpakuja, a po skonczonym rozpakowywaniu pojawi sie obraz plyty ktory trzeba nagrac na plyte
Opublikowano

Dzięki za odpowiedz.

Wczoraj wpadła mi w ręce wersja 2008-1.I wklepałem pare małych miejscowości których nie mogłem się doszukać w ver.2007-2008.Okazało się że navi odnajduje wszystkie wiec ok.Jednak irytujący komunikat o braku możliwości przeliczenia odległości do celu (na bocznych drogach) pojawia się dalej.Mam jeszcze pytanie odnośnie navi,czy można rozciągnąc mape na cały wyświetlacz LCD.Teraz 2/3 zajmuje mapa a reszte info o nazwie ulicy, dystansie do celu,i możliwych zmianach kierunku.Mój czytnik to Mk4.Gdzieś na forum widzialem foto LCD i na całości była mapa w 3d.

Pozdrawiam

Opublikowano

Wielkie dzięki :lol:

Zadziałało choć jestem pewien że wcześniej już robilem to ustawienie i zamiast mapy na całym ekranie mialem czarne tło z wszystkimi danymi ale grunt że teraz jest ok.Siedze teraz w robocie i mam troche luzu wiec korzystając z wiedzy kolegów spytam o łączenie sie telefonu kom.z zestawem bluetooth w aucie.Problem jest następujący łaczy się za każdym razem można dzwonić i odbierać rozmowy ale książke z numerami z tel zczytuje tylko raz następnym razem trzeba zrestartować telefon.Czy jest na to jakaś "dobra rada"?

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...