Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam takie pytanko dotyczce tego filtra weglowego w e36 316 jest on potrzebny bo ostatnio oderwal mi sie wezyk taki niebieski od niego...czy moge tego filtra sie pozbyc i zatkac ta dziurke w kolektorze co biegnie do niego wezyk czy to jest potrzebne???mialbym troche wiecej miejsca bez nie go...
Opublikowano
aha.wlasnie cuchnie mi w aucie benzyna...nie tak ostro ale czuc moze to jest powodem tych zapachow...czyli lepiej to naprawic...tylko nigdzie nie moge dostac tej koncowki na ten niebiski wezyk plastikowy ktory idzie do tego filtr..
Opublikowano
czy moge tego filtra sie pozbyc i zatkac ta dziurke w kolektorze co biegnie do niego wezyk czy to jest potrzebne???mialbym troche wiecej miejsca bez nie go...

YyYyYy jakbyśmy jeszcze pozbyli się pompy hamulcowej, pompy abs, alternatora i pompy wspomagania to w ogóle po prawej stronie komory silnika (patrząc od przodu auta) miałbyś TROCHĘ więcej miejsca.

Przemyśl to

Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano
bardzo smieszne...miejsca nigdy nie jest za duzo...napewno i tobie przydalo by sie wiecej miejsca...nie mow ze nie...wracajac do tematu kupilem takie ruleczki do tego i wezyki...wymienie i bedzie po sprawie...