Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam problem jest następujący : jak przekręcam na zapłon zapalają się lampki i gasną prawidłowo na desce rodzielcz. natomiast jak odpalam silnik zapala się na chwilę ABS I DSC i po chwili wręcz od razu gaśnie jest to normalne zachowanie czy już mam jakiś problem z ABS I DSC oraz jak sobie z tym poradzić?
Opublikowano
Dzięki za odp jeszcze jedno zapala się czasem po odpaleniu na 2-3 sek kontrolka czerwona oleju jest to związane z ćiśnieniem a konkretnie z jego brakiem więc coś już jest nie tak czy tak sie zdarza?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam problem jest następujący : jak przekręcam na zapłon zapalają się lampki i gasną prawidłowo na desce rodzielcz. natomiast jak odpalam silnik zapala się na chwilę ABS I DSC i po chwili wręcz od razu gaśnie jest to normalne zachowanie czy już mam jakiś problem z ABS I DSC oraz jak sobie z tym poradzić?

U mne jest identycznie od paru dni, a właściwe zaczeło być jak zaczeło mrozić. Dziś jest prawie -12, ciakawe co będzie be zaraz wychodze. :)

Pozdro.

Opublikowano

No to nie mamy się czym martwić :)

U mnie okazało się że mam 2 świece żarowe do wymiany, kolega z ASO powiedział że może problem kontrolek zniknąć po wymianie.

QUATTRO

Diesel ? No thanks....