Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

dosc dawno temu juz pojawily sie tanie zamienniki zderzakow od m-powera do e36 sedan z zywicy , lub z laminatu np.

http://www.motoallegro.pl/item289378339_przedni_zderzak_bmw_e36_e_36_mpower.html

lub

http://www.motoallegro.pl/item289015590_zderzak_przedni_bmw_e36_e_36_m_hit_.html

i tu moje pytanie czy sa one godne polecenia czy raczej nie? , moze maja jakies wady o ktorych nie wiem , i ile mniej wiecej bedzie kosztowalo polakierowanie takiego jednaego zderzaka?? odrazu dodam ze chcialbym zalozyc komplenty m-pakiet i jeszcze jedno czy ktos z was oreintuje sie czy maksa od e-46 pasuje na uchwytu i do budy do e-36?? bo bardzo mi sie podobaja e-36 z maska od e-46 i sam bym taka zalozyl jesli nie wiarze sie to z cieciem itp spraw

pozdrawiam

Opublikowano

zdecydowanie nie warto inwestowac w tandete jak chcesz kupic juz m pakiet to kup orginaly sa duzo drozsze ale z takimi podrobkami to wstyd sie na miescie pokazac nie kupuj byle czego bo bedziesz zalowal straconych pieniedzy

pozdrawiam

brak
Opublikowano
slyszalem i tez widzialem na wlasne oczy ze te podrobki zderzakow od m sa do h..... niuepodobno raz ze nie leza wogole dwa auto wyglada jakby bite bylo bo tu odstaje tam odstaje jednym slowem porazka,poza tym kupujac go i doliczajac malowanie i te rozne pierdoly to lepiej dolozyc ze 200zl i kuoic orginalny zderzak od m3 ale uzywany bo on jest mocny i jak zalozysz to bedzie to wygladalo,te z podruby poza tym sa strasznie kruche i przy delikatnym dotknieciu jeszcze na mrozie pekaja w momencie a co do maski od e46 to bym tego bledu na twoim miejscu nei robil bo bedzie takie pomieszanie ku.... z mułem :D ale o gustach sie nie dyskutuje pozdrawiam
Opublikowano

no dobra przekonaliscie mnie do tych tanich zderzakow napewno ich ni ekupie ,a le ciagle nie wiem co z ta maska , bedzie pasowac bez przerobek czy nie ??

pozdro

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hmn...

Ja bym powiedział, że w tym opisie brakuje tylko "Gawarim pa ruski" ...

Za tą kaskę znajdzie napewno coś lepszego, bądź dociułać na zadbane coupe :D

BMW M3 COUPE i AUDI RS 4

Było E-36 coupe i było by do dziś

gdyby nie ślepi emeryci na drogach.

Jest E-46 ale to już nie to samo ...

Opublikowano
Jakość zderzaków z żywicy poliestrowej jest naprawdę marna :D Tak jak to już ktoś wspomniał pękają przy byle uderzeniu a zimą przy mrozie to już wogóle koszmar :) Jak przyznał z uśmiechem pewien właściciel firmy produkującej takie zderzaki - "trzeba uważać" :D Na ich korzyść może przemawiać jedynie cena, choć na własnej skórze przekonałem się, że na niektórych rzeczach nie warto oszczędzać :D
:)
Opublikowano

No ok, a repliki z ABS-u?

Bo też dostępne i w dobrych cenach, np. JOM firmuje takie pakiety, cena ok 1500 zł + przesyłka - przód, tył i progi.

Powiadają, że używanie szukajki obcina paluchy, porywa dzieci i odmóżdża, ale to chyba bzdura...

http://www.konstel.webs.com

Opublikowano

mortas napisał:

No ok, a repliki z ABS-u?

Bo też dostępne i w dobrych cenach, np. JOM firmuje takie pakiety, cena ok 1500 zł + przesyłka - przód, tył i progi.

No to dokładasz ok 500zł i masz oryginał- więc czy warto?

Pozdrawiam.

BMW i tylko BMW!!!!