Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pomocy. urwal mi sie tłok :mad2: - totalna masakra silnika. m50 b20 bez vanosa.

Sprzedac tak jak jest, czy szukac silnika, ile mozna dac za dobry silnik, moze ktos z kolegów posiada takowy.

Opublikowano
pomocy. urwal mi sie tłok :mad2: - totalna masakra silnika. m50 b20 bez vanosa.

Sprzedac tak jak jest, czy szukac silnika, ile mozna dac za dobry silnik, moze ktos z kolegów posiada takowy.

Za silnik musisz dać od 1500 do 2000tyś.zł ja w tamtym roku sprzedałem silnik z vanosem 1900zł. szukaj na allegro.

WIELE SERC, JEDNO BICIE, BMW PONAD ŻYCIE
Opublikowano
Wyrwalem juz swoj silnik, dzisiaj w moich okolicach oglądam 3, jak coś mi nie podpasi, to sie chyba wybiore w wielkopolskie, skoro mowicie ze pewny. Musze to szybko poskładać, jazda corsa 1,1 mnie dobija, a i zona niezbyt zadowolona. I jeszcze jedno pytanie: czy pokrywa zaworów vanos a bezvanos jest taka sama ? chodzi o uszczelke - trafiłem na jakiegos magika sprzedawce i chyba usiłuje mi cos wcisnąć.
Opublikowano
Juz mruczy. Dzieki za oferty na priv. Silnik kupilem za 700. z uszczelkami , filtrami, olejami i dopalaczami 1200 pln.