Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, być może zdecyduje sie na zagazowanie mojej buni, ale że kasy mam nie za wiele to prosze o podpowiedź, kto z was posiada informacje za jaką kwotę mógłbym zamontować instalację w miare dobrą i w miarę tanio??

Mam 528i 97'

Opublikowano
Witam, ja mam staga 300 zapłaciłem 2800 wiec jak za sekwencje cena przyzwoita tylko zakładaj w dobrym zakładzie to unikniesz problemów (mi źle wyregulowali i padł czujnik temperatury, ale już jest ok )
Kamil
Opublikowano (edytowane)
Witam, być może zdecyduje sie na zagazowanie mojej buni, ale że kasy mam nie za wiele to prosze o podpowiedź, kto z was posiada informacje za jaką kwotę mógłbym zamontować instalację w miare dobrą i w miarę tanio??

Mam 528i 97'

firmy BRC ok. 4600zl. .......http://www.autoeko.pl/?a=2. :norty:

masz przykladowe ceny ....

Rodzaj instalacji LPG Cennik zł (brutto)

Gaźnik produkcji polskiej od 1 200,-

Gaźnik produkcji zachodniej od 1 200,-

Monowtrysk + katalizator od 1 650,-

Zachodni wtrysk wielopunkt + katalizator od 1 850,-

Wielopunktowy, sekwencyjny wtrysk gazu włoski do sam.

4-cylindrowego (plastikowy kolektor ssący) od 3 200,-

Wielopunktowy, sekwencyjny wtrysk gazu holenderski do sam.

4-cylindrowego (plastikowy kolektor ssacy) od 4 800,-

6-cylindrowego (plastikowy kolektor ssący) od 4 100,-

6-cylindrowego (plastikowy kolektor ssący) od 5 300,-

8-cylindrowego (plastikowy kolektor ssący) od 4 500,-

8-cylindrowego (plastikowy kolektor ssący) od 6 500,-

Wtrysk gazu ciekłego "JTG" V-Generacja

do samochodów 4-cylindrowych od 5 000,-

do samochodów 6-cylindrowych od 5 900,-

do samochodów 8-cylindrowych od 6 900,-.

Edytowane przez zbigniewst
Opublikowano

Co to za instalacja za 3500zł do v8, to tak spadły ceny Polskich instalek?

Kolega Kalpaw pytał się o cenę instalacji do 2,8i a nie do V8 :nienie:

Kamil
Opublikowano

Co to za instalacja za 3500zł do v8, to tak spadły ceny Polskich instalek?

Kolega Kalpaw pytał się o cenę instalacji do 2,8i a nie do V8 :nienie:

ja to napisalem :?: :mad2: to zdanie dotyczylo innego tematu :duh:trza zmienic bo glupio odczytuja :mrgreen:

Opublikowano
Hehe już lepiej :) , ale wracając do tematu to jeżeli chcesz dobrą i tanią instalkę to załóż staga, ale jeżeli robisz spore przebiegi roczne i masz zamiar długo mieć ten samochód to możesz pokusić się na coś lepszego zagranicznego, ale wybór należy do Ciebie :)
Kamil
Opublikowano
Hehe już lepiej :) , ale wracając do tematu to jeżeli chcesz dobrą i tanią instalkę to załóż staga, ale jeżeli robisz spore przebiegi roczne i masz zamiar długo mieć ten samochód to możesz pokusić się na coś lepszego zagranicznego, ale wybór należy do Ciebie :)

No więc ze mną to jest tak że sprzedał bym swoją Baśkę, ale nie ma kto kupić, a że jest w całkiem dobrym stanie to chyba pojeżdże jeszcze ze dwa latka, najwięcej ile mogę wydać na LPG TO DO 3000 a najlepiej jeszcze mniej po prostu budowa w toku i tam wolę inwestować!

Aha jeśli ktoś ma namiary do dobrego zakładu LPG w Kielcach to pisać!

Dzięki koledzy!!

Opublikowano
Imo musisz przemyslec sprawe, albo dolozyc troche wiecej i dalej sie cieszyc autkiem pzez te dwa lata albo isc po bandzie i przez dwa lata sie denerwowac... Najlepszy gazownik w moim regionie jak pytalem o gaz do 2.8 to powiedzial ze mozna zalozyc czesci tansze albo drozsze ale ze tanszych nie zaklada bo nie chce zeby potem ludzie do niego przyjezdzali z reklamacjami / na serwis albo obgadywali go ze robi do d.... choc to nieprawda. Wiadomo nie ma regoly ze tansze napewno sie zepsuje etc no ale... A druga sprawa przelicz sobie czy przez dwa lata wroci Ci sie koszt nawet najtanszej instalacji w paliwie, bo jak malo jezdzisz to moze byc tak ze dolozysz pieniadze i de facto zrobisz tylko prezent kolejnemu wlascicielowi bo raczej wiecej za autko zagazowanie nie wezmiesz, moze tylko szybciej sprzedasz.

Galeria samochodu: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=157&t=246628

Komputery, konsole, gry - sprzedaż, serwis. http://WWW.ZETCOM.ORG