Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

dzisiaj zauważyłem ze na błotniku tuż przy krawędzi z nadkolem, odprysł lakier. Dokladnie wyglada to tak jakby woda podeszla pod przeźroczystą wastrwe lakieru i rozsadziło tą warstwe. Ma to wymiar 2 cm na 1,5 cm. Zaznaczam ze uszkodzeniu uległa tylko warstwa bezbarwana lakieru. I mam takie pytanie, co zrobić zeby to łuszczenie dalej nie postępowało. Oddam auto na gwarancje bo na wakacjach błotnik był malowany dopiero po zime gdyż w tej chwil auto jest mi niezbędne. jakieś rady co zrobić zeby przetwać zime ? zeby to łuszczenie dalej nie postepowało ? zaznaczam ze nie wchodzi w rachube zadne malowanie itp , bo jak oddaje na gwarancje to musi być takie jakie jest. Moze jakiś środek albo cos ? help :modlitwa:

Opublikowano
Najpierw musisz mimo wszystko podjechać tam gdzie Ci robili. Malując to jakimś bezbarwnym czy coś w tym stylu nie uznają Ci vabank reklamacji. Tutaj ewidentnie ktoś spaprał robotę. Schodzi Ci wartstwa ochronna
Opublikowano
wiem wiem, nie chce tego niczym malować. Bardziej chodziło mi o jakąś pastę, wosk, coś co nie dopuści żeby woda podchodziła pod lakier. Z autem narazie nie moge podjechac tam gdzie to mi robili. Przez najbliższe 2-3 miechy musze mieć auto codziennie, a tam na bank będę musiał go zostawić na dzień, dwa :/