Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam pytanie ponieważ chcialem sobie kupic lampy do mojej bmw tylko nie wiem bo chcialem oryginaly tylko z soczewką a ja mam te najzwyklejsze i w zwiazku z tym mam pytanie czy podejdą mi te lampy soczewkowe z nowszych wersji bmw

Pozdrawiam,

Tomek

Opublikowano
Nie wiem po co Ci lampy starego typu jak masz nowszego ale to Twój wybór. Poszukaj BOSHA lub ZKW. Tanie lampy potrafią odbiegać troszkę od oryginału np tak ładnie się nie wpasują. Poczytaj zresztą komentarze u tego gościa z soczewkamidjauto, nie wszystkie są pozytywne.
Opublikowano

to jakie lampy z allegro przykladowo byscie radzili kupic

P.S. ja bym nie wymieniał ale mi na swiatłach miajania zrobil sie taki zolty klosz ten w srodku

pozdrawiam

Pozdrawiam,

Tomek

Opublikowano
Adam gdzie sprzedają nowe reflektory boscha ...

Zasugerowałem się tym ogłoszeniem ale nie są to BOSHa reflektory. Za zamieszanie przepraszam.

Na giełdzie w Słomczynie kupowałem rok temu zwykły Bosha za 200pln w b.dobrym stanie.

Opublikowano

no wlasnie sęk w tym ze ja mam takie jak te ostatnie pokazywales tylko przy tym okraglym wkladzie tam gdzie sa zarowki na mijania na srodu juz bylo taka jakby zolta plama i lekkie pekniecie jakbym

nie wiem co bylo robione z tymi lampami jak juz kupilem to takie cos bylo

Pozdrawiam,

Tomek

Opublikowano

Dragon240 a dlaczego chcesz kupic orygnial boscha ???

te twoja nie pasuja dokladnie

ja tez mialem kupic te zamienniki ale wole oryginal

Pozdrawiam,

Tomek

Opublikowano
Napisz mi tylko dlaczego chcesz na siłę soczewki. Dlaczego postarzasz auto a nie odmładzasz jak większość stara się to robić przy okazji?
Opublikowano

ja mam podobne tylko ze nie z soczewkami i mam h7

a co do kolegi drugie to ja nie chce tych lamp laczonych calych czy innych zamiennikow wole zamiast takich kupic te boscha i zalozyc m pakiet

kazdy ma swoj gust kolego

pozdr

Pozdrawiam,

Tomek

Opublikowano

Soczewki w E36 są raczej na H1, przynajmniej tak to wygląda na realoem. Były one produkowane do 09.1994.

Może wypowie się jeszcze ktoś, kto przerabiał u siebie wszystkie niuanse związane z reflektorami??

Pozdrawiam

Przeczytaj moje artykuły:

Test 530d F10, przekrojowy o E30 i E36

http://img40.imageshack.us/img40/1371/renoma.jpg

http://images.spritmonitor.de/310241.png