Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam was,mam problem z praca wycieraczek w e-36 z 96 roku,mianowicie stojac czy jadac wycieraczki zachowuja sie w bardzo dziwny sposob,czasami normalnie pracuja swoim stalym rytmem a czasami coraz czesciej przy wlaczeniu np.pulsacyjnych staja w polowie szyby.innym razem podczas jazdy gdy sa wlaczone ciegle rowniez staja tam gdzie chce,przelaczanie i w rozne pozycje nie pomaga jedynie co pomoze to trzeba stanac zgasic silnik i ponownie go uruchomic.i tak w kolko,poradzcie co moze byc tego przyczyna.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
witam.wiec po kilku dniach poszukiwan usterki niestety nie udalo mi sie jej zlokalizowac,kupilem nowy modul sterowania praca wycieraczek,wymienilem i dalej dzieje sie to co sie dzialo,posprawdzalem bezpieczniki czy aby ktorys nie jest nadpalony ma prad,wszystkie maja,przesmarowalem prowadnice i osie napedowe i nic dalej to samo.czy wam tez nie udaje sie tego naprawic tak jak mnie?mam jeszcze pytanie,moze ktos z was mial e-34 i mial ten sam problem,pytam dlatego bo na forum e-34 wyczytalem iz nie jako praca wycieraczek ma rowniez cos wspolnego z tylnim mostem ze sa podlaczone do niego jakies dwa przewody ktore to niby rowniez maja sterowac praca wycieraczek czy to moze miec cos wspolnego,moze gdzies te wsuwki wchodzace do mostu poprostu zasniedzialy,czy jest rowniez w e-36?