Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jaki olej do wspomagania proponujecie do bmw e36 compact 94r.? nie wiem co mam zalane a wypadaloby dolac troche.... czy to prawda ze nie mozna mieszac plynow od wspomagania?
Opublikowano

Jak to bezbarwny. może być czerwony lub szary (czarnawy) tylko wtedy kiedy jest przepracowany albo pompa ma luzy i sie grzeje. Ja mam taką pompę właśnie niedługo po wymianie olej juz jest czarny nie widać w nim ani troche czerwonej barwy chyba chodzi ci właśnie o taki kolor.

Jak kupisz typ ATFII to jaki by nie był nie zetnie sie chyba ze miałes jakis inny syf ale raczej nie miałbys wspomagania przyt innym badziewiu

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

no chyba jednak mam lekkoczerwony ten plyn ale wypadaloby wlac bo troszke brakuje i teraz takie pytanie jaki wlac i czy dolac czy wymienic???

jak to jest z tym wpsomganaiem w bmw? chodzi podobnie jak w innych autach czy troszke ciezej? pytam bo znajomy wsiadl dzisiaj do mojej buni i mowi ze ciezko mi kiera chodzi hmm..