Skocz do zawartości

A to co?? Cuda cuda sie dzieją!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich forumowiczów.

Dwie sprawy:

1 Mianowicie chodzi o ogrzewanie. Z nawiewów leci tylko gorące powietrze

i nie da sie wyregulowac zeby leciało jakieś chłodniejsze. Po chwili już jest

za gorąco i musze wyłączac całkowicie nawiew, a za chwile bedzie zimno i

znów trzeba załaczyć i tak wkółko. :mad2:

2 Lampka w bagażniku nie pali się jak go otwieram ale za to zapala sie jak

zamkne bagażnik. wyjołem żarówke zeby nie marnować akumulatora.

Prosze szanownych forumowiczów o jakiekolwiek rady. :idea:

Chciałem dodać ze nie posiadam zadnej klimatyzacji, tylko zwykłe nawiewy :modlitwa:

Edytowane przez bugi
Opublikowano (edytowane)
Ja mam u siebie to samo i najprawdobopodobniej jest to zepsuty zawor od zamykania cieplej wody narazie ze zrobieniem czekam do wiosny a poki co jak jest za gorąco to ostatnim pokretlem ustawiam na srodkowy nawiew i wtedy leci chłodne powietrze. Edytowane przez madpawel
Opublikowano
Jeśli masz tylko gorące powietrze to winne są elektrozawory ogrzewania. Mogły paść i są stale otwarte lub masz coś z instalacją i nie zamyka ci ich ... podobnie jak problem oświetlenia w bagażniku. Sprawdź w prosty sposób - odłącz od nich przewody... Jeśli nadal będzie problem ( gorące powietrze) to przyczyną są uszkodzone elektrozawory - jeśli przestanie grzać to problem w instalacji.

Pozdrawiam SIEKIER'A

:twisted:

Opublikowano
:handshake: Dzieki panowie. tylko które przewody mam odłączyć i gdzie sie one znajdują i jaki mniej więcej koszt naprawy takich pierdółek :idea: