Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam taki problem silnik jest po remoncie pompa wtryskowa też pali na dotyk tylko jest mułowata czasami jadąc 120 sama dostaje kopa czuć ża dostała jakies mocy co to moze być ukad dolotowy sprawdzałem wydaje sie szczelny turbina działa bo ją słychać .
Opublikowano
nie tego nie robiłem bo wydaje mi sie że jest dobra bo jak mu depne to słyczac gwizd turiny dodam jeszcze ze jak jest tak mułowata to nie przekracz 140 a jak dostaje nieraz tego kopa to idzie jak szalona
Opublikowano
Slyszysz turbine...??? moze sie myle ale to chyba nie jest takie oczywiste, ja u siebie jej nie slysze tylko czuje, a jak czuje to jedyne co slysze to warkot 6 cylindrow wkrecajacych sie na obroty.

MaCkoS

Kocham 3jeczki:)

Nastepne bedzie M3!

Opublikowano

przy tej predkosci tylko wykazuje zamulenie czy tewz na kazdym biebu nie ma kopa ??

przypadek moj podobny był

polegasł na tym ze w okolicach filtra paliwa masz czujnik podcisnienia 3 pinowy i był zasniedziały po przeczyszczeniu było wspaniale zero ataków mulenia sie