Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam pytanie A mianowicie wlatuje mi woda do auta np.jak myje na myjce pojawia sie w nogach od strony pasażera a dokładniej w prawym górnym rogu są to śladowe ilosci może spotkaliscie sie z czyms podobnym dzięki z góry za pomoc
BMW M-Power
Opublikowano
Sprawdź czy w odpływach na podszybiu nie zebrały sie jakies liscie czy nie zrobiło sie błoto z kurzu bo moze po prostu woda nie ma naturalnego odpływu i wpływa do środka.
Bandite Motor Wagen
Opublikowano
Jak masz szyber to posprawdzaj odpływy po lewej i prawej stronie od czoła szyny są tam takie dziurki którymi jest odprowadzany nadmiar wody idą one po przednich słupkach. zobacz może one są pozatykane U mnie też ciekło. Posprawdzałem podszybia posprawdzam odpływy wszystko było ok okazało się, że woda ciekła poprzez szynę (prowadnice szyber dachu) przednia cześć prowadnicy jest osadzona na takim plastiku i uszczelnienie wokoło niego puściło kupiłem kit samochodowy taki jakiego używają lakiernicy i zakleiłem te szczeliny od tamtej pory suchutko a było tragicznie woda praktycznie stała jak naciskałem ręka na okładzinę to przepływała po palcach.
E39 523iA, e46 coupe 330Ci 2004 r.