Skocz do zawartości

zablokowana stacyjka zapłonu - pomocy!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem ze stacyjką zapłonu, a dokładniej mówiąc zablokowała się ona w pozycji 1 :(( Kluczk oczywiscie da się wyjąć. Wcześniej czasami zdarzało się, że zanim przekręciłem kluczyk w pozycję 1 (pozycja 0 - wyłączony) kilka razy musiałem obrócić kluczyk do okoła... czy to normalne? wszystki moje klopoty zaczely sie od instalacji alarmu, potem spalila mi sie żarówka stopu, i to właśnie po jej wymianie zabokowała się stacyjka - może być to jakoś ze sobą powiązane. Dodam tylko, że instlację alarmu robiłem w autoryzowanym serwisie. Jeśli miał ktoś coś podobnego lub wie co to może być to będę wdzięczny za poradę.

Opublikowano
prawdopobnie masz stacyjke do wymiany bo mogly sie zablokowac zapadki ablo sprobuj pojechac do magika co otwieaja auta dorabiaja klucze moze da sie naprawic

PAL GUME NIE DUSZE

BMW KLUB SZCZECIN

Opublikowano

Ja ostatnio miałem podobny przypadek u siebie.

Napisz mi PW ze swoim mailem albo przypomnieniem żebym tutaj opisał co wiem bo dzisiaj jestem już nieprzytomny :(

Mam nadzieję że wytrzymasz do jutra (koło południa już będę funkcjonował jak zaprogramowano ;))

http://yourdomain.com/images/broken_link.gif