Skocz do zawartości

jak ustawić rozrząd w E39 528

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Poszukuję schemtów, instrukcji, fotek z opisami, jak ustawić rozrząd w E39 528 (na łańcuszku). Myślę że ratują mnie instrukcje po angielsku, jednak niemiecki odpada, ponieważ nicht ferstein. Dziękuję z góry za informacje i pozdrawiam wszystkich fanów Bawarek.[/url]
Opublikowano
a co tam rozumieć, jak masz obrazki to wszystko jest pokazane. Priorytet to blokady, bez nich dużo nie zwojujesz.
Tuning is not a crime it's a way of life!!
Opublikowano
  • Autor
Borys, ale może masz jakieś linki albo mógłbyś mi przesłać na maila dokumentacje, instrukcje itp.?
Opublikowano

zablokuj wał i do dziela

kola masz oznaczone tak samo jak łancuch

niestety nieiwem jak wygloda to w 528 ale w TDS tak

http://img86.imageshack.us/my.php?image=e36318tdsvalvetrim6ri.jpg

ps ILE WAZY 528 ?? BO TYP DAJE SIE POCIAC ZE KOLO 2 TON JA GADAM ZE NIECALE 1700 KG O ILE TO WOGOLE

DAJ ZNAC ILE MASZ W DOWODZIE

Opublikowano
  • Autor
Szukam tej informacji dla szwagra, wiec nie mam dowodu rejestracyjnego. google na pewno wie, ale mi sie wydaje tez ze ok 1700, bo E34 troche ponad 1500 wazy (535)
Opublikowano
Ja mam 528 Touring i w dowodzie 1525KG :)

Bylo:

'98 728iA

'96 520i

'97 528i Touring

'02 X5 4.6is

'04 M3

jest:

'06 530xd

'07 118d

Opublikowano
  • Autor
Ludzie prosze dakcie jakieś instrukcje ustawienia tego rozrządu, bo mnie powieszą (nie za szyję a za co innego) jak tego nie znajdę...
Opublikowano
  • Autor
Dzięki ludziska!!!Rozrząd złożony, auto śmiga bez zarzutów, silniczek pracuje równiutko! I dalej mam to co każdy facet mieć powinien :D Ile można (tak realnie) skasować za 528 manual, sedan, 2000 rok pełna opcja z czarną skórą, navi,klimatronic (czy jakoś tak, w każdym bądź razie dwu strefowa klima automatryczna) i wszystkim co było możliwe w kolorze czarna perła? Chodzi mi o normalną cenę bo to co zobaczyłem na otomoto i allegro to duuuża przesada...