Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Poszukuję schemtów, instrukcji, fotek z opisami, jak ustawić rozrząd w E39 528 (na łańcuszku). Myślę że ratują mnie instrukcje po angielsku, jednak niemiecki odpada, ponieważ nicht ferstein. Dziękuję z góry za informacje i pozdrawiam wszystkich fanów Bawarek.[/url]
Opublikowano
Szukam tej informacji dla szwagra, wiec nie mam dowodu rejestracyjnego. google na pewno wie, ale mi sie wydaje tez ze ok 1700, bo E34 troche ponad 1500 wazy (535)
Opublikowano
Dzięki ludziska!!!Rozrząd złożony, auto śmiga bez zarzutów, silniczek pracuje równiutko! I dalej mam to co każdy facet mieć powinien :D Ile można (tak realnie) skasować za 528 manual, sedan, 2000 rok pełna opcja z czarną skórą, navi,klimatronic (czy jakoś tak, w każdym bądź razie dwu strefowa klima automatryczna) i wszystkim co było możliwe w kolorze czarna perła? Chodzi mi o normalną cenę bo to co zobaczyłem na otomoto i allegro to duuuża przesada...