Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To może być świetny pomysł na podryw :norty:

ale widze że serwis dopiero się rozwija

ogólnie ktoś miał ciekawego pomysła :8)

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!

Opublikowano

Spoko sprawa :cool2:

Mam nadzieję, że się rozwinie.

+ za oryginalny pomysł.

Pozdrawiam

Freude am Fahren - anytime, anywhere

Opublikowano
taaa, ludzie siedza na forach, rozpisuja sie gdzie mieszkaja, na jakim zlocie byli albo beda, gdzie jezdza, gdzie tankuja, za ile kupili felgi, jakie maja audio i gadzety, czesto majac fure ktora da sie rozpoznac z kilometra, a jak publikuja fotke (czasem pod wlasnym domem), to koniecznie z zamazana rejestracja bo zlodzieje nie znajda.. od zawsze mnie to bawi..
Opublikowano
taaa, ludzie siedza na forach, rozpisuja sie gdzie mieszkaja, na jakim zlocie byli albo beda, gdzie jezdza, gdzie tankuja, za ile kupili felgi, jakie maja audio i gadzety, czesto majac fure ktora da sie rozpoznac z kilometra, a jak publikuja fotke (czasem pod wlasnym domem), to koniecznie z zamazana rejestracja bo zlodzieje nie znajda.. od zawsze mnie to bawi..

true... :cool2:

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

Opublikowano
Jak dla mnie to strata czasu.Taki lans dla mołolatów z wiejskim "tjunungiem"np. świecącymi wentylami itp.Pozdrawiam