Skocz do zawartości

E36 coupe z ogłoszenia ( UWAGA STRATA CZASU ) ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiem że to powinno byc w NIe polecam...

jednak tam nie wszyscy zaklądają....

szukam w tej chwili E46 coupe...

Natrafiła mi się w ogłoszeniu E36 coupe... no podobno igła...

Niska dość cena... ale nie aż tak niska żeby coś podejrzewać... ( no może kolor nie sprzedawalny... bo na żywo wyglada dużo gorzej jak na zdjęciach ) ...

Byłem w okolicy i podjechałem obejrzeć to "lalkę" z ciekawośći...( jak również... gdyby sie okazała taka jak przez telefon- to chetnie kupić ) ...

Lalka miała mieć jednego właściciela, "kobieta" jedyne co kiedykolwiek się z nią działo... to lekko przerysowany lewy tylni błotnik i naprawa w Niemczech.

Rezulatat

Stan silnika bez zarzutu

Skrzynia biegów "bardzo bardzo cieżko chodziło"

Pedał Hamulca wpuszczony wrecz w podłogę... i prawie nie pracował... do wymiany tarcze klocki i prawdopodobnie servo...( tego nie jestem pewien)

Wydechy od samego kolektora wyglądały jak w E30 z 85 roku... do wymiany wszystkie...

Wnetrze bardzo ładne ( i chyba na to liczył handlarz... że ktoś się napali...)

Włascicielem najpierw była firma... potem Pani...

Auto wymeldowane w Marcu 2007 ( wtedy pewnie rozbite) ...

Auto całe malowane... w kilku miejscach paprochy ..( jednak malowanie kilak lat wstecz ) ...

na bardziej świeżo prawy błotnik i tylni pasek... ( nie oryginalne zgrzewy i pasta)

a to jakie auto przyjechało do polski ... to ten błotnik lewy o którym Pan poinformował przez telefon... ..( który jest pomalowany przez jakiegoś ciaparucha wraz z kawałkiem uszczelki okna oraz tak scieniował dzwi że pomalował klamkę ) ...

Z przodu szczeliny się nie zgrywają... błotnik i dzwi prawej strony ( błotnik odstaje do góry)... dzwi kierowcy odstaja ok 0,5 cm od błotnika tylniego ...

Pan robiąc delikatnie przerysowany błotnik ... wymieniłteż tylni zderzak ale na zwykły... nie m pakiet

Pan sprzedawca ... nie zna się "biedny robaczek na autach" i nie wiedział o tym... że auto lakierowane ... że firma była właścicielem...ani o innych usterkach...

Auto po przesjciach...Pan zszedł z 17900 na 16500 ...

myślę że zszedł by niżej... no chyba że przyjedzie jakiś napalony młodziaszek ... i zobaczy czarne skórki i klimatronik...

Piszę to bo może ktoś nie zna siena autach... albo bedzie specjalnie jechał je obejrzeć... a szkdoa czasu...

gdyby auto było naprawdę igła...to warto było by je wziąć... jednak cena ( jaka według mnie już na poczatku była realna to sporo powyżej 20 000 )

Auto mocno kombinowane...

http://img518.imageshack.us/img518/7700/c39445521jpgqt4.png

link do ogłoszenia

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3944552

I nie piszę tego do dyskusji... (temat można zamknąc) chodzi tylko o informację...

http://img110.imageshack.us/img110/2668/naroummmpr4.jpg
Opublikowano
Mógł chociaż inaczej kolor dobrać - bo jakiś mało oryginalny jak na bezwypadkowy - chyba że aparat przekłamuje.

aparat troche przekłamuje... ale alkier jest raczej oryginalny... ( w niemczechy juz darzylo mi sie zobaczyc kilka takich trojek.. także w sedanie...) ...

ten w/w egzemplarz niestety nie mial nalepki na kielichu...z nazwą lakieru :(

http://img110.imageshack.us/img110/2668/naroummmpr4.jpg
Opublikowano
Witam jesli chodzi co do niepolecanych to kolega z zielonej góry mówi igielki super stan. szukalem 2,5Litra, jest oczywiscie godzina 21 dzwonie jest jade 400km przyjezdzam na miejsce cytat "akurat w nocy przyjechali i ja wzieli bez zadnego ogladania" oczywiscie stan igielka. Mówie ok 2L tez moze byc stoja 3 sztuki stan równiez lalka nietrzabylo ogladac zabardzo z bliska po wygladzie zewnetrznym i wewnetrznym moja ocena :cry2: nawet nie odpalalem (pewnieby nawet nie odpalila heheh).Takze jesli macie czas i chcecie se zrobic wycieczke to sie mozecie przejechac. Oto link do jednej z aukcji: http://moto.allegro.pl/item276294979_320i_92r_coupe_klima_idealna_alu_17.html Moim zdaniem nie szukajcie u takich typów (a jest i sporo) bo to szkoda nawet placic za telefon. :cool2:
Opublikowano
to jest to , auto w polsce jest pełne wsztstkie niby dobre a tak naprawde jak się chce kupic to tych dobrych jest zaledwie garstka
Opublikowano

Wiadomo :cool2: Zeby znaleźć ładne i zadbane autko w dobrym stanie technicznym trzeba się sporo naszukać- nawet za granicą. Wiem to z autopsji. Kiedyś byłem napalony na Calibrę C20Let 4x4(silnik turbo). Niestety po prawie roku szukania okazuje się ze w kraju nie ma zadbanych aut tego typu na sprzedaż. Perełki są ale w rekach parwdziwych maniaków którzy za zadna kasę nie oddadzą.

Bmw też szukałem po kraju i w koncu kupiłem w Niemczech.

Heheehe... z tej bawarki co ją Kolega pokazał to przydałyby mi się tylne lampy, przedni zderzak, nerki i znaczek na masce :D

Pozdrawiam

Sprzedam felgi aluminiowe 15"