Skocz do zawartości

Problem z wymianą żarówki przy tablicy rej.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jest problem z wymianą żarówki przy tablicy rejestracyjnej.od środka jest wszystko zabudowane -nie ma dostępu do tej żarówki,od zewnątrz było podważane i tak jakby było przykręcone -Jak dostać się do żarówki??model E39'97r.
Opublikowano
przyłączam sie do prośby kolegi, też muszę wymienić tą żaróweczkę :)
Opublikowano
w instrukcji samochodu nie ma? u mnie jest.
PawełH
Opublikowano
Jest problem z wymianą żarówki przy tablicy rejestracyjnej.od środka jest wszystko zabudowane -nie ma dostępu do tej żarówki,od zewnątrz było podważane i tak jakby było przykręcone -Jak dostać się do żarówki??model E39'97r.

Musi wyjść gdy ją podważysz.Napewno nie jest przykręcona.

Sprzedam nową uszczelkę miski olejowej Elring do silników M50, M52 Vanos.
Opublikowano

w kombi jest podwazany sam plastyk przezroczysty...w sedamie chyba tak samo :duh: :duh:

Opublikowano
wyjmuje się tak jak kieruni boczne czyli wkładasz płaski śrubokręt w tą szczelinkę i przesuwasz całą lampkę w prawo (tylko w jedną stronę idzie)
Opublikowano
dzięki za info, poradziłem sobie, ale nie obeszło sie bez zdejmowania tablicy rej. z ramką :p
Opublikowano
Kiedy sam wymieniałem żarówkę też do tego doszedłem - bez zdjęcia ramki pod tablicę tych żarówek się nie wymieni (chyba, że ktoś nie ma ramek :worried: ). Nieco mnie to zdziwiło, że tak banalna sprawa jak wymiana żarówki nad tablicą będzie wymagała jej demontażu :mrgreen: , dlatego polecam od razu wymienić obie żarówki :idea: .
Opublikowano
, dlatego polecam od razu wymienić obie żarówki :idea: .

a ja polecam wyciąć górę ramki , nie widać tego a z wymianą żarówki nie ma problemu