Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ostatnio zauwazylem ze jak rano wsiadam do zimnego auta to nie dziala mi panel klimatronica ( nie swieci wyswietlacz) dopiero tak po okolo 30 sek sie wlacza sam, czasami pomaga zgaszenie i ponowne odpalenie auta... dodam jeszcze ze jak samochod jest rozgrzany to juz potem chodzi idealnie nawet po przerwie 4godz... nie zdarzarza sie rowniez jego wylaczenie podczas jazdy ale jak postoji tak 8godz to juz sie odrazu nie wlacza :( czy dobrze okreslilem przyczyne ??? czy istnieje jakis sposob na uruchomienie nawiewu bez panelu ??? bo boje sie jak mi zamarzna szyby i mi sie juz nie wlaczy... prosze o odpowiedz ???
Opublikowano
Jak Ci zamarzna szyby to lepiej uzyc skrobaczki, albo specjalnego specyfiku ktory odmrozi Ci taka szybe niz meczyc auto 10minutowym postojem z wlaczonym nadmuchem na maxa.. to nie jest nic dobrego. a co do wyswietlacza to ja nie pomoge

MaCkoS

Kocham 3jeczki:)

Nastepne bedzie M3!