Skocz do zawartości

Przepływ powietrza (+2 inne pytania) :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powiedzcie mi prosze, moze ktos wie, ktoredy wypada powietrze z autka (sedan)?

najlepiej foto please :)

pozdrawiam

apropos, zeby nie zakladac nowego tematu..

1. ostatnoi autko stalo kilka dni nie pod moja opieka, i od tamtej pory zamek od kierowcy ciężko chodzi.. zacina sie i wogole..

wydaje mi sie, ze mogl ktos sie dobierac, aczkolwiek zadnego sladu na potwierdzenie przypuszzcen.

jakies pomysly?

wd40 badz cos w tyms tylu pomoze?

2. obc wyswietla mi komunikat "Rucklicht defekt", wiem, ze chodzi tu o swiatlo cofania, ale oba swiatla swiecą.. w czym problem?

pozdrawiam i dzikei za odpowiedzi :)

320 POWODÓW DO SZCZĘŚCIA :]

Obczaj: http://picasaweb.google.pl/Lajfel/Bunia

Opublikowano
W bagażniku po lewej stronie pod tapicerką są kratki wentylacyjne, tylko co wentylują bagażnik czy całe auto ciężko powiedzieć

=======================

BMW 528i e39 Sedan M-PAKIET, 99r benz+gaz

Opublikowano

Co do zamka to trudno powiedzieć. Na pewno nie lej tam WD40 i nic podobnego. Kup specjalny olej do smarowania zamków (często bywa takie coś w spreju).

Tymi kratkami powinno coś cyrkulować się to powietrze ale także nie jestem pewien.

2. obc wyswietla mi komunikat "Rucklicht defekt", wiem, ze chodzi tu o swiatlo cofania, ale oba swiatla swiecą.. w czym problem?

W jakim stanie masz tylną wiązkę przewodów obok lewej strony klapy? Tak odpowiem pytaniem :)