Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Znalazlem wiele informacji na temat 330Ci na forum ( utwierdzilem sie w przekonaniu, ze dobrze celuje :wink: ). Pozostaje zwrocic się do Was jako obeznanych w temacie z trzema konkretnymi pytaniami, na które nie znam odpowiedzi:

1) Czy budzetem 80 tys. PLN mam szanse na pewien, zadbany egzemplarz z rocznika 2004 ?

2) Jesli tak - czy oprocz sprowadzenia z DE jest inna opcja ; czy mozna szukac w PL ew. w innych krajach ( Szwajcaria ? ).

3) Gdzie w W-wie mozna dokladnie, kompleksowo przejrzec auto przed kupnem ( polecane ASO / inny warsztat - przekopanie przez temat "polecane warsztaty" przeroslo mnie :wink: ).

Z gory dziekuje i pozdrawiam.

Opublikowano

Ad 1. Spojrzałem tak szybko na allegro aby mieć pogląd na ceny z rocznika 2004. Są rózne. W zalezności czy cabro czy napęd 4x4. Popatrz jeszcze na stronach zagranicznych. Np: Mobile.de.

Ad 2. W Polsce mało aut z tym silnikiem. Proponuję wycieczkę do Niemiec po taki wóz.

Ad 3. Najlepiej w servisie BMW. Mieszkasz w wawie więc najlepiej wiesz gdzie takowe są :wink:

A propos. Ad 2 i 3 wzajemnie się wykluczają. Jeśli kupisz w DE to pozostaje Ci servis BMW w Niemczech.

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano

Dzieki, ale w cenach z allegro to jestem zorientowany :wink: Pytanie jak to sie ma do rzeczywistosci. Ile realnie trzeba wydac na bardzo dobry egzemplarz z tego rocznika ?

Interesuje mnie tylko coupe i tylni naped.

Co do serwisow - oczywiscie znam adresy, chodzi mi o polecenie konkretnego, bo jak wiadomo jakoscia moga sie znacznie roznic.