Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam nie maly problem z przednim zderzakiem. Otoz od spodu wystaje jakis plastik (za cholere nie wiem od czego), wyglada jak mocowanie jakies, i jest naderwane z jednej strony. Natomiast z drugiej strony samochodu zderzak tak jakby odczepil sie na koncu od reszty:

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//img132.imageshack.us/img132/9773/bmw318gf7.jpg

Na czerwono zaznaczylem miesce (od spodu, niestety nie widac) gdzie jest ten plastik mocujacy cos.

Na zolto widac miejsce, w ktorym zderzak odczepil sie.

I tu prosze o pomoc, co dalej z tym robic :?: Mozna to w jakis sposob samemu zrobic, czy lepiej podjechac do fachowca zeby rzucil na to okiem i powiedzial co i jak :?:

Opublikowano
Co do miejsca zaznaczonego na żółto to musisz ściągnąć plastikowe nadkole i tam będziesz miął zaczep. Mailem to samo, mi się połamał.
Opublikowano
Co do miejsca zaznaczonego na żółto to musisz ściągnąć plastikowe nadkole i tam będziesz miął zaczep. Mailem to samo, mi się połamał.

Odbiegam od tematu....witam pawelveb,ładnie użądziłeś swoje autko czy to ty zrobiłeś ....??