Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Robiłeś przegląd???

Mi przy 50% nie bardzo chcieli podbić :cry:

Wymieniaj jak najszybciej amorki, bo to juz nie jazda! Zagrażasz sobie i innym :nienie: Autko już nie trzyma sie drogi! A sprężynki są dobre.

I jeszcze jedno sam nie wymienisz amorków-jedynie stacja.No chyba że masz sprzęt odpowiedni.

Ps. Kupywałem amorki na allegro-taniej.Jak chodziłem po sklepach to mi mówili ok 350 zł za jeden(razem 700 za komplet). Teraz mam amorki NK (ok 400zł za komplet na przód z przesyłką) i jak narazie są OK!!!

Opublikowano
amorki na stacji pokazuja 40%

Masz odpowiedź

Zmień amory bo te które masz to już praktycznie śmietnik.

Jak naciśniesz na przód to buja się długo czy od razu wygasza?

jak nacisne na przod to bardzo lekko schodzi w dol i od razu nie wygasza,wciskalem dla porownania 316 (benzyna i ciezej schodzi w dol).

Jest jeszcze jeden dziwny objaw:podczas jazdy jak amorki odbijaja przy opuszczaniu jakiegos wzniesienia to auto lekko zarzoca w lewo.

Opublikowano
a wymieniales sprezyny? 40% to juz naprawde malo jak na amorki z przodu
"Zapytać - może oznaczać moment wstydu, ale nie zapytać i pozostać ignorantem, to wstyd na całe życie..."