Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam. mam problem z ksenonami w moim bmw e46. chodzi o to ze jak zapale światła to jeden ksenon nie chce sie zapalić, musze wtedy ponownie włączyć światła i sie zapala i podczas jazdy same gasną i musze ponownie je zapalić. nie wiem co robić. znajomy powiedział że moze to być wina żarówek. tylko nie wiem jakie żarówki ksenonowe mam kupić. prosze o pomoc albo o link np z allegro z żarówkami do ksenonów. pozdrawiam
Opublikowano

poczytaj najlepiej w instrukcji, bedziesz mial albo d2s jesli masz soczewki lub d2r jesli nie masz lamp z soczewkami (pisze z pamieci wiec nie polegaj na tym w 100%)

wymienia sie je parami, bo jak wymienisz 1 bedziesz mial 2 rozne odcienie swiatla i wyglada to przeokropnie. pomijam fakt ze ta druga tez pewnie sie skonczy niebawem.

Opublikowano
mi zarowki mrugaly a mi sie przetwornica spalila ;/ zobaczysz po czasie sam :D cos sie spali to sie spali :D

Adamus

-----------

Opublikowano
No i ja wymieniłem te żarówki i jest ok ale co do tekstu Oryginalne to mocno wątpię troszkę zbyt duża różnica między sklepem a allegro ponad połowa ceny :) znaczy made in china pewnie a napis to sobie można wydrukować samemu :) ale cena czyni cuda i też kupiłem
Le Mans winners 2006 2007 2008 R10tdi :) 2009 908 HDI :) 2010 R15 TDI ;)no cóż trzeba wiedzieć gdzie leży przyszłość motoryzacji :) TDI
Opublikowano
bmw nie produkuje zarowek, wiec nie da sie kupic Orginalnych. zarowki produkuja miedzy innymi Osram, Philips, Hella i Bosch. To normalne ze materialy eksploatacyjne sa drozsze w ASO, wkoncu musza z czegos sie utrzymac.
Opublikowano

hym to proszę pokażcie mi hurtownie w której osram będzie w takiej cenie ??

300 350 zł nie w aso :) temat przerabiałem tydzień temu i skończyło się na allegro

Le Mans winners 2006 2007 2008 R10tdi :) 2009 908 HDI :) 2010 R15 TDI ;)no cóż trzeba wiedzieć gdzie leży przyszłość motoryzacji :) TDI
Opublikowano

no to tak żeby zakończyć temat oryginalności żarówek

katalog intercars :OSR66050 XENARC =>OSR66250 żarówka XENARC 35W D2R P32D-3 w

>9

292,76 zł

no to to co kupiliśmy na allegro w tym i ja to poprostu made in china z dobrym napisem osram made in germany

:roll2: trzeba trzymać kciuki że długo bedą fukcjonować :modlitwa: