Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesli chodzi o przegrzanie silnika to ani razu nie mialo to miejsca,fakt wskazówka wyszła troche za polowe ale do czerwonego pola było jescze duzo ...

Teraz szukam pompy wody do e31 podłacze jak powinno byc,pojede na kompa i wyjdzie co jest grane.

Dodam ze z auta wymontowalem termostat przez co musi sie chwile pogrzac...

Jak narazie auto jest w garazu i przez najblizsze 2 tygodnie w nim zostanie.

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Poszukuje na necie i po roznych szrotach czesci do 8,nigdzie nie moge dostac pompy wody.Jest na allegro 8 po wypadku za 15 tys ale własciciel wyłacznie w całosci chce sprzedac;/;/

ma moze ktos namiar gdzie mozna kupic kilka elementów do e31

Pozdrawiam i życze wesołych świąt

Opublikowano
Mam big problem poniewaz auto ciezko pali i bardzo dymi (czuc olej) Przypuszczam ze do paliwa dostaje sie olej i stad te kłopoty.Co bedzie nejlepszym rozwiazaniem-wymiana uszczelek czy wymiana silnika.Jakie koszty ida za tymi zabiegami :(
Opublikowano
Cichy, zadzwon do Auto-Majstra z Gdańska(o ile dobrze pamietam jestes z Elblaga). Namiar do niego 508974968 - Paweł. Jest to jedyna osoba której ja oddaje swoją ósemkę. Jezeli mozna to zrobic tanio i dobrze to napewno on to zrobi. Jezeli powie ze nie to znaczy ze nie i dalej nie ma po co szukać. Powodzenia
Opublikowano

Kupiłem pompe wody wraz z termoststem i wezykiem który idzie do zbiorniczka wyrównawczego za 400zł z przesyłka na ich koszt.Zamontuje ja w poniedzialek i zobaczymy czy auto sie bedzie grzało.Dzis przy odpaleniu dymiło troche ale sie unormowało (przypominam ze jest bez termostatu) i jest jak byc powinno mam nadzieje ze to nie uszczelki.

:norty: