Skocz do zawartości

schowek na kasety - czy i jak to sie demontuje ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, w mojej 5tce z 94r miedzy przednimi fotelami, przed recznym mam dosc duzy schowek na KASETY :|

bajer zajebisty...ale nie na te czasy :) (mimo wszystko klaniam sie tym, ktorzy pomysleli w tamtych czasach o schowku na kasetki)

teraz mam pytanie...pomyslalem sobie, ze moglbym tzrymac tam jakies rzeczy...zrobic z tego normalny schowek

czy jest to mozliwe, czy te kasetki na kasety sa na stale ?

jesli to mozliwe, prosilbym o jakies instrukcje na ten temat...

pzdr

Opublikowano

jezusie

cholera, sorry... urzywalem szukajki i musialem przeoczyc tamten temat, juz wszystko jasne

dzieki za ostrzezenie.

pzdr

Opublikowano
W tym linku pisali, ze będą jakieś kabelki szły i będzie widać tapicerkę u mnie po wyciągnięciu tego schowka szły takie okrągłe obudowy plastikowe a w nich kable do podświetlenia tego schowka :D
Opublikowano
wlasnie o tym przed chwila napisalem :)

Hehe...wysłaliśmy post w tym samym momencie.

Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...
Opublikowano

wczoraj wyjalem te wklady z kasetami oraz dolna czesc z podswietleniem...

mam problem ten, co wiele osob zapewne... otoz schowek wyglada ok poza 1 scianka :)

tam od strony recznego, jest normalna dziura :)

ma ktos jakis dobry pomysl, zeby to zakleic i zeby wygladalo normalnie (estetycznie)?

widzialem w tamtym temacie jak gosc zrobil takie srebrne, pozniej pod kolor to bylo w miare ok....

ale z czego i jak to zrobic? moge wkleic kawalek czarnej skory albo cos...ale bedzie widac, ze to samoroba :P

jakies lepsze pomysly?

pzdr

Opublikowano
najlepiej wymienic cały element na taki ze schowkiemja tak zrobiłem bo też kiedyś odkryłem ta dziure w mojej 520i
BMW M-Power