Skocz do zawartości

Czy ktoś robił podgrzewanie foteli???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Interesuje mnie wszystko, bo jest okazja do kupienia tanich mat podgrzewających. Mam sport fotele i skóry.

1. Jaka wielkość maty- chyba powierzchnia grzejna nie powinna być większa od fotela:)

2. Chyba naprasowuje się ją na gąbkę od spodu.

3. Gdzie podłączyć w e34?

4. Ile kosztują włączniki bmw do podgrzewania.

4. Czy w ogóle warto to robić?

pozdro damp

Moje BMW e38 728iA '95

moje byłe BMW e34 525i '93

e60 520i Tata

e87 120i Mama

http://www.damp479.bravehost.com

Jeżeli się nie otwiera spróbuj jutro :)

Opublikowano
Jak lubisz się bawić to warto. Ja u siebie naprawiałem jedną matę. Trzeba wyjąć fotel z samochodu i rozebrać go praktycznie do zera. Da się zrobić. Podłączenie można sprawdzić na schemacie. Żaden problem. Włączniki są drogie. Ok 250 pln za sztukę w ASO. Pewnie da się znaleźć na szrocie. Jak kupisz tanio maty to warto się pobawić.
"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano

A ile masz mat? 4 tzn na siedzisko i oparcie przednich foteli? Nie wiesz może dokładniej jak są one podłączone???

Aha czy włączniki są czasowe- czy można zastosować jakieś zwykłe???

pozdro damp

Moje BMW e38 728iA '95

moje byłe BMW e34 525i '93

e60 520i Tata

e87 120i Mama

http://www.damp479.bravehost.com

Jeżeli się nie otwiera spróbuj jutro :)

Opublikowano
Mam 4 maty (po 2 na fotel). Podłączenie trzeba sprawdzić na schemacie. Nie miałem potrzeby analizowania. Wyłączniki są czasowe i dość skomplikowane. Pewnie dlatego taka cena. Jeżeli kupisz z drugiej ręki to musisz sprawdzić bo sporo jest padniętych.
"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano

czesc,

Ja sie u siebie bawilem,ale mialem prostrzy klimat,bo u mnie wiazka do podlaczenia byla juz fabrycznie wypuszczona pod fotelami,wiec tylko wciagniecie mat i podlaczenie w"podloge"

Ale takze polecam,jana zime to jdealne rozwiazanie.

Pozdrawiam

Kamil

Pozdrawiam

Kamil

(...)trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejsc

NIEPOKONANYM...(...)