Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. :D :) :(

Jak w temacie. Mruga kontrolka "check". Poza tym że silnik nierówno pracuje na wolnych obrotach wszystko gra. Przyspiesza równo w całym zakresie obrotów. Aha, i jeszcze strasznie wajuje na zimnym silniku. Tak jakby sobie dodawał gazu i miał zaraz zgasnąć i znowusobie dodaje gazu itd... aż sie rozgrzeje, i już nie głupieje. Mimo że sie rozgrzeje nie pracuje na niskich obrotach równo.

Jeżeli chodzi o nierówną prace silnika to już sie naczytałem na forum o tym. Głównie chodzi mi o rady związane z kontrolką "check", reszta może mieć po prostu z tym tylko jakiś związek.

Prosze o jakieś rady, może ktoś już sie z tym spodkał.

Opublikowano
przycisnij przycisk check na panelu od check controla --- na podsufitce--- i przestanie mrygac :)

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D

Opublikowano
jak wciśniesz hamulec i nie gaśnie toby oznaczało że masz przepaloną którąś żarówkę, lub za mało jakichś płynów, a jak wciśniesz "check" w podsufitce i nie gaśnie toby oznaczało że coś jest źle z całym ukłądem check control 8)

e61 530dA >> spacer.png

Opublikowano

Wielkie dzieki, i już jestem o jedną rzecz mądzrzejszy heeh. :)

Pozdrawiam wszystkich szczęśliwych posiadaczy BMW, o raz miłosników tej marki. 8) [/i][/b]