Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Padł mi ostatni wydech przy BMW 535i, nie chce zakładać oryginalnego wolałbym coś z ładnym wyglądem np. puścić drugą rure po prawej i założyć 2 tłumniki co o tym myślicie ?? a może ktos już przerabiał tak swoje auto ?? bede wdzieczny za każdą rade (propozycje) chce przerobić to auto tak aby miało dusze :)

Opublikowano
ja mysle ze jesli bmw by chcialo to by tak seryjnie robilo...i dziwic sie potem ze opinia o kierowcach bmw jest jedna :/ kolego nie psuj auta - zaloz normalny wydech - niech to auto ma klase a nie wiejski_tuning.nie obraz sie za moje slowa krytyki - mimo ze jestem swiezym posiadaczem beci to uwazam ze jest ona piekna w fabrycznym wygladzie i zadne spojlery,neony,strobo i tlumiki nie powinny szpecic takiego auta jakim jest BMW.
Opublikowano
ja mysle ze jesli bmw by chcialo to by tak seryjnie robilo...i dziwic sie potem ze opinia o kierowcach bmw jest jedna :/ kolego nie psuj auta - zaloz normalny wydech - niech to auto ma klase a nie wiejski_tuning.nie obraz sie za moje slowa krytyki - mimo ze jestem swiezym posiadaczem beci to uwazam ze jest ona piekna w fabrycznym wygladzie i zadne spojlery,neony,strobo i tlumiki nie powinny szpecic takiego auta jakim jest BMW.

popieram :cool2:

w Polsce jeżdzi chyba więcej BMW serii M niż wyprodukowali Niemcy

dość już mam widoków BMW na stronach www.wiejski tuning.pl

Opublikowano
W 100% zgadzam się że nie należy psuć tego co i tak jest piękne. Ostatnio widziałam takie "BMW" z dwoma wydechami, na dodatek ten drugi okazał się ..... atrapą.... Jak tak można????? :cry:
Opublikowano

kifiu to co dales to przegięcie pod kazdym względem

przedewszystkim wydech o takim ksztalcie i domyslalem się jakim dzwięku pasuje do aut japonskich (civic , crx)

E-34 jednak zostawił bym na standardowym wydechu ale za to bardzo lubie E-38 z dwoma elipsami

Opublikowano

Jak robimy festiwal beznadziejnych wydechów to jeszcze jeden do kolekcji:

http://idata.blogmaster.fr/0/01/01/76/tuning/tuning.jpg

A wracając do tematu to nie rozumiem, o co wam chodzi.

Człowiek chce coś zmienić w swoim aucie a wy nawet nie wiedząc dokładnie co i jak chjce zrobić piszecie, że głupoty, że profanacja, że wiejski tuning.

A potem ktoś wypisuje że podobają mu sie dwa owale w E38. Chyba podwójny wydech bardziej pasuje do E34, która jednak ma trochę sportowej duszy, niż do reprezentacyjnej limuzyny w stylu E38. Czy nie?

Przecież można zrobić fajnie brzmiący wydech w stylu E39 M5 chociażby i wpasować go w E34 tak, żeby upiększał a nie szpecił auta.

@ sasha88: Jeżeli chcesz robic podwójny wydech to zrób to z głową, smakiem i u profesjonalistów.

Bo inaczej możesz niechcący potwierdzić niepotrzebnie powyżej przytoczone stereotypy.

Opublikowano

YatzeK nie napisałem ze jest to WT a wyraziłem moje zdanie , ze zostawił bym w serii

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=16229063&tabNumber=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=38&vehicleCategory=Car&segment=Car&minFirstRegistrationDate=1995-01-01&maxFirstRegistrationDate=1999-12-31&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&lang=de&pageNumber=1

masz linka do E-38 i zobacz jak to wygląda ja to lubie ty nie musisz

jak dla mnie to mozesz sobie dysze od odzutowca wstawic tylko nie lap mnie za słowka i nie interpretój mojich wypowiedzi w dziwny sposób

Opublikowano

Ale ja nie kwestionuję, że to E38 może się podobać. Chociaż jak dla mnie to tak rozmieszczony wydech powinien być jednak bardziej wpuszczony w zderzak albo jakąś gustowną dokładkę - tak jak w E39 M5 czy E46 M3. Nie lubię jak efektowny wydech wisi pod zderzakiem.

Nie interpretuję Twoich wypowiedzi w dziwny sposób. Potraktowałem to po prostu jako przykład.

Nic osobistego.

Peace.

Nikomu nie odbieram prawa do własnego zdania, ale nie rzucajcie niepotrzebnie radykalnych tekstów o wieśniaczeniu nie wiedząc co dokładnie autor miał na myśli. Widziałem E34 z dwoma podwójnymi wydechami i moim zdaniem wyglądało REWELACYJNIE!!! Miało dokładkę od M5, w niej równiutko wycięte miejsca na wydechy, widać fachową robotę i wyglądało lepiej niż E39 M5 w oryginale.

@ sasha88: Żeby uciąć niepotrzebne bicie piany poszukaj może w necie jakiejś fotki E34 z wydechem zrobionym tak jak byś chciał, to pogadamy o konkretach.

P.S.

Jednak będzie coś osobistego:

@ cn_igi: Nie wklejaj takich długaśnych linków bo się ekran rozjeżdża i ciężko się czyta i trzeba szukać przycisków do cytowania. Trzeba było wkleić zdjęcie. Byłoby łatwiej oglądać i pisać.[/url]