Skocz do zawartości

chyba dostane kijem po glowie ale swieci sie taki zegarek...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Wiec swieci sie taki zegarek przy inspekcji i wymianie olejowej wprawdzie diody sa jeszcze 2 zielone jakos w polowie miedzy 3 a 2 zasiwiecil sie ow nieszczesny zegarek i po za nim nic nie widac, wiem ze jest to jakas co roczna kontrola, wiem rozniez ze dotyczy samochodu ktorym jezdze :lol: ale co wchodzi w sklad takiej kontroli i czy tez musze kasowac inspekcje. Mam jeszcze dwie cenne diody zielone czy czekac poprostu do zapalenia sie zoltej, aha i jeszcze pytanie kiedy zapala sie znak INSPECTION i OIL SERWIS czy moga sie swieci te wyrazy nawet jak mam zielone kontrolki oraz czy w/w wyrazy kasuje sie jakos inaczej niz diody

Opublikowano

Ten zegarek to sygnał do wymiany plynu hamulcowego. Zapala sie on niezaleznie (chyba co 2 lata) od diodek olejowych i inspekcji.

Zmien plyn!

Układy wydechowe do BMW: www.pamaku.pl

Ten, kto pyta jest głupcem przez pięć minut, kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie.

Opublikowano
Ten zegarek to sygnał do wymiany plynu hamulcowego. Zapala sie on niezaleznie (chyba co 2 lata) od diodek olejowych i inspekcji.

Zmien plyn!

100% racji. Płyn hamulcowy do wymiany. :police:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.