Skocz do zawartości

Dziura przy 2500 (320d 136KM)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec tak panowie,EGR wyczyszczony,filtr powietrza nowy,przeplywka podmieniona,a dziura jak byla tak jest!!!

Zostaly jeszcze filterki na elaktrozaworach,ale to w niedziele.

Czy macie jeszcze jakies pomysly???

Prosze o pomoc!!!

Opublikowano
Wiec tak panowie,EGR wyczyszczony,filtr powietrza nowy,przeplywka podmieniona,a dziura jak byla tak jest!!!

Zostaly jeszcze filterki na elaktrozaworach,ale to w niedziele.

Czy macie jeszcze jakies pomysly???

Prosze o pomoc!!!

najpierw to zrob....a gdzie widzisz dziure :?:

Opublikowano

U mnie sama wymiana przeplywki nic nie pomogla, dopiero zaprogramowanie w ASO przynioslo efekt... Prawdopodobie jak jezdziles z walnieta przeplywka dluzszy czas komputer zapamietal bledne dane i bierze je za wlasciwe.

Pozdrawiam

Jeśli BMW jest chorobą, to ja nie chcę wyzdrowieć.
Opublikowano
Napisalem posta ale nikt mi nie odpisal,czy reset kompa w sposob jaki podaliscie na forum czyli przez odlaczenie akumulatora,zwarcie klem itd...daje taki sam rezultat co wgranie nowego programu w ASO???
Opublikowano
Czy jakis znawca tematu moze mi odpowiedziec na moje pytanie o reset kompa??? :modlitwa: :modlitwa: :modlitwa: :modlitwa: :modlitwa:
Opublikowano

No to odłącz to sie dowiesz. Ja nie wiem i Ci pozostali co NIE napisali też nie wiedzą! :D

Samemu też trzeba niekiedy dorzucić swój kamyszek do ogródka :D

Nie zapomnij napisać jaki był efekt....

Problem szachisty: zwalić konia czy posunąć damę :-)
Opublikowano

Napisalem w niedziele posta z zapytaniem czy moge to zrobic,ale nikt mi nie odpisal,a chcialem wykorzystać ladna pogode wiec nie czekalem dlugo na odpowiedz i tak:

zrobilem wszystko tak jak w instrukcji i nie ma zadnego efektu,nawet radio sie nie zakodowalo,wiec pytam bo moze w e46 to niedziala...

Dzieki!!!