Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Ostatnio dużo się nasłuchałem o tym, ze w BMW E46 bardzo lubi elektryka się psuć. Przypadki nie otwierania się zamków to podobno norma. Jak to jest, czy podobnie się sprawa ma z E39. Pozdrawiam.
Opublikowano
Witam. Ostatnio dużo się nasłuchałem o tym, ze w BMW E46 bardzo lubi elektryka się psuć. Przypadki nie otwierania się zamków to podobno norma. Jak to jest, czy podobnie się sprawa ma z E39. Pozdrawiam.

nie bierz do siebie wszystkiego....tu skrajne przypadki... :norty: :norty:

Opublikowano
Wole się jednak upewnić, bo kogo z okolicy bym się nie spytał, to pozbył się szybko E46 bo elektryka siadała. :?

nie prawda jam e-46 i sobie chwale...

maja po wielkich bum i wtedy panike sieja..

Opublikowano
Skoro tak mówisz to dobrze, bo trzeba powoli myśleć o samochodzie a nie chciałbym się wpakować w koszta :)

duzo mialem samochodow ale najwieksza frajde po mercu jest BMW a klopoty z elektryka to mialem z passatem b5...bezwypadkowy i opel omega ale on byl po bum i niechlujnie zlozony tak ze musialem poprawiac elektr. w rodzinie byly 4 beemki sa 3szt.

Powodzenia :cool2:

Opublikowano
Ja co prawda od niedawna mam swoje E46, ale elektronik, który zakładał mi alarm pochlebnie wypowiadał się o tych samochodach.

Pozdrawiam

Krzysiek

Opublikowano
KŁopoty z elektryką w e46 występują w egzemplarzach z początku produkcji.

Mój jest z 2003 r. :)

Pozdrawiam

Krzysiek

Opublikowano

To jak widzę moje obawy są niesłuszne i dobrze :) Jednak nie warto słuchać wszystkiego i brać tego do siebie. Mam jeszcze jedno pytanie moze ktoś mi odpowie:

Chodzi mi o swiatła. Może i banał, ale przy kupnie może podpowiedzieć, czy nie było bite. Mianowicie w e39 i e46. Lampy zmieniły się po liftingu w obydwu modelach. Przejde do konkretów. Znalazłem e39 z lampami tymi fajniejszymi, ale nie wiem czy po liftingu ich nie montowali, czy to są jakieś nieoryginalne.

Opublikowano
Witam jeśli chcesz wiedzieć jakie auto powinno mieć lampy sprawdż na wiadomej stronie po wpisaniu roku i miesiąca produkcji wszystko ci pokaże nietylko lampy a co do elektroniki to jak kupowałem swoją to też mechanicy odradzali mówiąc cytuje "że jest napchane mnóstwo elektroniki" ale nie mówili ,że się psuje tylko że w razie jakiś problemów trzeba szukać prawdziwego szpeca lub ASO a to się wiąże z dużymi kosztami