Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

a czy jestes pewien ze ten silnik jest odpowiedni do touringa ???

tak auto wyglada na zadbane ale przebieg malutki (nie znaczy że kręcony są sztuki ktore nie przejachy duzo kilometrów)

powiem Ci tak : zeby coś powiedziec trzeba ją oglądnac bo ludzie roznie piszą i rozna zdjęcia wstawiają

Edytowane przez cn_igi
Opublikowano

Autko wygląda dosyć dobrze ale jak pisze kolega wyżej ten silnik moze ci się szybciutko znudzić zwłaszcza w touringu moze chociaż 1,8 albo R6 :twisted:

Pamiętaj że wyprzedzanie tym autem to nie będzie przyjemność

Nie ma to jak 760I 445 koni Rulez:)
Opublikowano
Dzwoniłem,rozmawiałem-pierwszy właściciel,książka serwisowa,bezwypadkowy.Z tm silnikiem,to rzeczywiscie scigac się nie mozna,ale mam teraz takiego samego sedana i spisuje sie znakomicie.Dlatego chce drugiego,bo córka zrobila prawo jazdy i jak na pierwszy samochód,to będzie aż nadto.

jezeli jest tak jak koleś mówil ze auto pewne to mozna jechac

a silniczek jak dla corki to napewno narazie wystarczy

Opublikowano
Dzwoniłem,rozmawiałem-pierwszy właściciel,książka serwisowa,bezwypadkowy.Z tm silnikiem,to rzeczywiscie scigac się nie mozna,ale mam teraz takiego samego sedana i spisuje sie znakomicie.Dlatego chce drugiego,bo córka zrobila prawo jazdy i jak na pierwszy samochód,to będzie aż nadto.

jezeli jest tak jak koleś mówil ze auto pewne to mozna jechac

a silniczek jak dla corki to napewno narazie wystarczy

No właśnie,bo jak czasem czytam tutaj rady dla świeżych "kierowców",żeby szukali silnika 2,5 a najlepiej 2,8,to mam wrażenie,że żle im życzą. :)