Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam dzis zauwazylem nastepujacy problem w mojej bmw... nie dziala mi elektryka przedniej prawej szyby przy czym duszac na klawisz slychac w drzwiach nastepujacy odglos tyk tyk... takze prąd dochodzi, boje sie ze mogl silownik paśc :( przy czym tych prawych drzwi malo co uzywam bo malo otwieram wiec domykanie nie bylo narazone na duzy wysilek ani tez szyby czesto nie uchylam... mial moze ktos podobny problem ?? prosze o pomoc
Opublikowano
nie ma co wymyslac tylko zakasac rekawy-dowiedziec sie wczesniej jak zdjac boczek zeby nie uszkodzic niczego i do roboty..........moze linka pekla, moze cos z silniczkiem.........nie gdybaj tylko wez to rozbierz i sie okaze
Opublikowano
Witam dzis zauwazylem nastepujacy problem w mojej bmw... nie dziala mi elektryka przedniej prawej szyby przy czym duszac na klawisz slychac w drzwiach nastepujacy odglos tyk tyk... takze prąd dochodzi, boje sie ze mogl silownik paśc :( przy czym tych prawych drzwi malo co uzywam bo malo otwieram wiec domykanie nie bylo narazone na duzy wysilek ani tez szyby czesto nie uchylam... mial moze ktos podobny problem ?? prosze o pomoc

moglo sie tylko zablokowac..

Opublikowano
nie ma co wymyslac tylko zakasac rekawy-dowiedziec sie wczesniej jak zdjac boczek zeby nie uszkodzic niczego i do roboty..........moze linka pekla, moze cos z silniczkiem.........nie gdybaj tylko wez to rozbierz i sie okaze

boczek to wiem jak juz zdjac bo zdejmowalem chyba ze 2 razy... jutro sie wlasnie za to zabieram bo dzis juz bylo ciemno wiec nie chcialem rozbierac...

moglo sie tylko zablokowac..

no tak tez moglo byc, bo jak pisalem wczesniej szybe ta ostatni raz uzywalem tydzien temu i bylo ok i dzisiaj otworzylem drzwi i mi domykanie nie zadzialalo, myslalem ze cos z domykaniem , ale po nacisnieciu klawisza rowniez nie dziala, tylko slychac odglos tyk tyk..

Opublikowano
witam! mam podobny problem tak samo jak u kolego prąd dochodzi a szyba nie chodzi :) ale z tym to jest różnie bo jednego dnia jest wszystko cymes a drugiego du...a i nie mam pojęcia jaka to przyczyna :jawdrop: jak kolega rozbierze i naprawi to bym prosił o relację bo mnie to bardzo irytuje a na rozbiórkę na razie nie mam czasu a tym bardziej na dochodzenie co to może być. Z góry bardzo dziękuję :roll2: