Skocz do zawartości

gdzie kupić klosze do lampy xenon ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pewnie zaraz mi napiszecie że w salonie ale ja mieszkam w Lublinie i nie opłaca mi się jechac np do Wawy po dwa klosze,może ktoś mi pomoże??

nie mam nr katalogowego i nie wiem gdzie to można kupić, najchętniej przez internet albo od osoby która by miała takie klosze (nowe ) w sprzedaży!!!!

Pozdrawiam

Opublikowano
No wiesz jak masz auto przed liftem to nie ma problemu w aso dostaniesz oryginał koło 160 zł klosz , gorzej jak masz auto po lifcie to podobno kloszy się nie wymienia :(więc dzwonić i zamawiać a wydaje mi się że inchcape w warszwie wysyła części po wpłacie na konto
Le Mans winners 2006 2007 2008 R10tdi :) 2009 908 HDI :) 2010 R15 TDI ;)no cóż trzeba wiedzieć gdzie leży przyszłość motoryzacji :) TDI
Opublikowano
No to fakt jednak się wymienia :) a i cena chyba taka sama z tego co widzę
Le Mans winners 2006 2007 2008 R10tdi :) 2009 908 HDI :) 2010 R15 TDI ;)no cóż trzeba wiedzieć gdzie leży przyszłość motoryzacji :) TDI
Opublikowano

koledzy!!!

wiem że się wymienia bo już rozebrałem lampy ale nie wiem gdzie je dokupić bądź zamówić!!!

Opublikowano
ASO BMW INCHCAPE WARSZAWA CHYBA :) tam masz najbliżej ja kupiłem w inchcape wrocław :) jak już pisałem podobno wysyłają więc dzwoń :)