Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam w swojej E34 kluczyk z przyciskiem do zamykania centralnego zamka, ale nie było baterii i diody, więc miałem taki sam kluczyk kompletny z innej E34, i przełożyłem z tego drugiego cały środek do swojego, jutro jeszcze kupie baterie, i teraz pytanie co mam zrobić żeby to zadziałało?
Opublikowano
Witam, mam w swojej E34 kluczyk z przyciskiem do zamykania centralnego zamka, ale nie było baterii i diody, więc miałem taki sam kluczyk kompletny z innej E34, i przełożyłem z tego drugiego cały środek do swojego, jutro jeszcze kupie baterie, i teraz pytanie co mam zrobić żeby to zadziałało?

bylo na forum kodowanie kluczyka...szukaj

Opublikowano

Tylko teraz tak czytam i w tej instrukcji jest napisane i jakiś 2 przyciskach w kluczyku a ja mam tylko jeden :shock:

Znalazłem taką instrukcje bo ta mi bardziej pasuje i ma jeden przycisk :)

1. Wsiadamy do auta, zamykamy wszystkie drzwi, lecz nie "na zamek" a tylko by były zamknięte Wink .

2.Wkładamy kluczyk do stacyjki.

3. Przekręcamy kluczyk na pierwsza pozycje, tak by świeciła sie tylko kontrolka airbagu (+ ew. wyświetlacz na prędkościomierzu) - na 3 sekundy .

4. Wyjmujemy kluczyk ze stacyjki.

5. Naciskamy przycisk loga BMW na kluczyku i trzymając go ciagle wciśniętego naciskamy krotko 3-krotnie przycisk do otwierania zamka (przycisk ze strzałka) . Gdy operacja przebiegła pomyślnie przy trzecim wciśnięciu strzałki centralny zamknie sie i otworzy na chwileczkę Smile .

jeśli nie działa - probujemy cala operacje powtórzyć od początku, tyle ze trzymając strzałkę, 3 x naciskamy logo BMW (nie ma reguły która metoda zadziała) .

Ciekawe czy zadziała :worried:

No o próbowałem tym sposobem i nie działa, ale nadal tu pisze coś o jakieś strzałce a ja mam tylko przycisk z logiem BMW w kluczyku :)

Ma ktoś może jakiś pomysł?

Opublikowano

Może coś pomogę.

Ty masz kluczyk tylko z jednym przyciskiem czy może jeden duży,drugi mniejszy?

Własnie żaden sposób z E39 nie działa w E34(sam próbowałem zakodować poprzez opisy z forum i nic). Częśc opisu co zamieściłeś się zgadza ale druga już nie.Zgadza się do pktu 4.Jeśli nie masz strzałki to nic innego nie zadziała

Jeśli to dla Ciebie nie problem-podjedź do ASO tam Ci to zrobią za małą opłatą,jeśli nie za darmo(tak jak mi). :cool2:

Pzdr

Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...
Opublikowano
No tak,a z Żor troche kilosów jest...Możesz poczekać na okazje aż będziesz przejeżdzał przez K-ce lub spróbować od aso wyciągnąć instrukcje przez telefon.Chociaż wątpie żeby sie zgodzili.
Opublikowano
No kawałeczek ale po taką pierdólke to sporo.Chyba że jeszcze coś masz zamiar kupić przy okazji? ;)
Opublikowano
Basti najbliższe Aso mam w Katowicach :D

Mam kluczyk z jednym przyciskiem, ten przycisk to logo BMW :)

a ty nie masz przypadkiem kluczyka z podswietleniem. :?: :?: taka mala zaroweczka z przodu :?:

Opublikowano

no właśnie już sie wyjaśniło :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[ Dodano: 2007-11-23, 23:22 ]

%5B605%3A480%5Dhttp%3A//img81.imageshack.us/img81/9601/obrazjv9.jpg

Jako ze nie miałem przy sobie teraz żadnego przyrządu do robienia fotek, postanowiłem zeskanować kluczyk skanerem :lol: :lol: :lol: :lol:

O to efekty 8-)

Ale jaja :roll2: :roll2: :roll2: :roll2: :roll2: :roll2:

Opublikowano
Niestety, ale trudno, teraz mogę pochwalić sie latareczką w kluczyku :8) :8) :8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Opublikowano
Hehe...nieźle by było gdybyś podjechał do aso z tym ;) .No ale latarka jest.
Opublikowano
Hehe...nieźle by było gdybyś podjechał do aso z tym ;) .No ale latarka jest.

nawet mi nie mów :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Opublikowano

-"Witam,chciałbym zakodować kluczyk do E34,naciskam przycisk i nic się nie dzieje..."

-"ee...ale to jest przycisk od latareczki,a nie od centralnego"

:lol:

[/code]

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
witam mam problem z pilotem w kluczyku wiem ze bylo to wałkowane setki razy ale moj kluczyk ma tylko jeden przycisk do alarmu i centralnego i nie ma zadnego swiatelka kiedys jeszcze czasem chodzil teraz juz wcale i nowa bateria nie pomaga i w mojej e34 z 1990 nie ma czujnika w lusterku da sie to jakos zaprogramowac???