Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam problem w mojej becie 318ti compact opada szyba od strony kierowcy./Podobno to jakies plastiki sie zużyły czy to prawda.
Opublikowano
TAk spinki inaczej koszt 8zł sztuka-jesy ich 2 na jedna szybe-moze byc to opadanie powodem krzywych prowadnic od podnoszenia szyb -zdejmij boczek i do dziela- SAM u Siotry tez to robilem bo jej opadla i sie nameczylem bo miala pokrzywione ramiona prowadnic. Dobrze umiesc szybe w prowadnicach - szynach bo becie tak spadac ciagle.
Opublikowano
fajnie dzieki jutro sprawdze.Ale z odkreceniem boczków nie bedzie problemów, zeby nie uszkodził tych spink bo nie wiem jak sie sciaga te boczk
Opublikowano
tak jak kolega wyzej powiedzial to sa tzw spinki plastikowe,kiedys w compact'cie mialem to samo,wymienilem i po klopocie.jak bedziesz mial problem to pisz
"Zapytać - może oznaczać moment wstydu, ale nie zapytać i pozostać ignorantem, to wstyd na całe życie..."