Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Męczy mnie taka rzecz

Wyrobiłem sobie autko ( hamulce przód tył dobra chłodnica polerka nowe opony ) ogólnie mam bardzo zadbany egzemplarz i próbuję go sprzedać ale jak na niego patrzę to się łezka w oku kr ęci a może zrobiłbnym swapa na M50B25 obecnie mam M50B20 więc myślę iż tylko motor komputer i wiązka??

Czy coś jeszczę ???

Skrzynia chyba podejdzie ( mam manuala )

Dyfer bym zostawił bo bardziej mi zależy na przyspieszeniu niż prędkości max 525

Co sądzicie lepiej kupić fabryczne 525 czy zmieniać motor ?/

Wiem że prościej kupić 525 ale większość przy moim wygląda jak badziewie zza płotu prostowane na drzewie ( mieszkam obok blacharza ) i co teraz ??

MaM ROZTERKĘ:(

Nie ma to jak 760I 445 koni Rulez:)
Opublikowano
Wyrobiłem sobie autko ( hamulce przód tył dobra chłodnica polerka nowe opony )

No to sie narobiłeś :D.....

IMHO - szukaj silnika i wkladaj...jak masz pewna bude i reszte po co ryzykowac? Silnik nie jest drogi :) pozatym sa miejsca gdzie daja gwarancje na silniki.....montuja go i sprawdzaja na hamowni....Prawie jak oryginal.

http://www.silniki.com.pl/

To moi sasiedzi zza płota :) jakbyś coś znalazl moge Ci sprawdzic jak sprawa sie ma na miejscu...ja bralem u nich kilkanascie silnikow...Glownie z angli , japoni ,....nic krajowego wszystko z oryginalnymi przebiegami - tanio tam nie jest....ale czasami lepiej dac wiecej o 500-800zl i miec pewniaka.

By ZacAnaheim

"Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano

A nie wiesz może ZacAnaheim czy biorą w rozliczeniu silniki ( kupię od nich przykładowo M50B25 a część kasy to wartość mego M50B20 który im zostawię a stan ma b.dobry ) i czy montują także te silniki??

Inna sprawa to zastanawia mnie czy przy moim dyfrze nie będzie tak, że uzyskam lepsze przyspieszenie ale prędkości maksymalne na poszczególnych biegach bo w końcu skrzynia i przełożenia zostaną a 525 ma inne

A zależy mi trochę na dłuższej trójce do wyprzedzania

Opublikowano

No Prezes spokojnie do NAS pytanko też trafi swoją drogą słyszałem że fundniesz mi jakieś fajowe M5 E-34 na gwiazdkę:)

Teraz posuwamy tymi samymi furami od czasu sprzedazy księżniczki

Opublikowano
czy biorą w rozliczeniu silniki

Kiedyś przyjęli mi calkiem inny silnik w rozliczeniu :) wiec mysle ze nie ma z tym problemu....Trzeba zadzwonić dogadac sie.....Wiesz zapewne chcieli by zobaczyc silnik pomierzyć go itd...

By ZacAnaheim

"Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."