Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzies przeczyalem ze przelywomierz badzie pasowal np od VW,tylko wtyczka sie nie zatrzasnie,czy to prawda??A dokladnie BORA 1.9 tdi 130KM,

chcialbym przelozyc i prawdzic czy moja jest padnieta.

Opublikowano
mam dziure miedzy 2000 a 2500.Filtr powietrza czysty,zawor EGR czyszczony przyszla pora na przeplywke,zanim kupie nowa chcialem zamienic i sprawdzic jej dzialanie...
Opublikowano
ale problem chyba nie w tym czy ona sie fizycznie zmieści ale czy bedzie dawac poprawne odczyty- od VW szczerze watpie ale w praktyce nie przerabiałem!
Problem szachisty: zwalić konia czy posunąć damę :-)
Opublikowano

ja przerabialem, VW daje wiekrze wartosci np BMW 14 tam czegos a VW 15 nie wiem co to za wartosci ale chyba gramow powietrza tam na cos, ogolnie mozna sprawdzic bo sam sprawdzalem :cool2:

wtyczka troche nie pasuje, a minowicie te zatrzaski co kostke blokuja bmw ma po bokach jak dobrze pamietam a tam jest z przodu jedna ogolnie da sie zalozyc bez problemu :)

Pozdrawiam Pawel

5.6l/100km

BMW E46 silnik M47 99` 2.0d 136KM, XENON

Opublikowano
nic nie bedzie wariowac kostka ta sama tylko zatrzaski w innych miejscach i troszke mocniejsza, ale jak mocniejsza to lepiej, jak bys mial 2 razy wiekrze parametry przeplywki to prawie jak chipek, u mnie po zalozeniu chodzil lepiej i na mojej org ale moja byla uszkodzona

Pozdrawiam Pawel

5.6l/100km

BMW E46 silnik M47 99` 2.0d 136KM, XENON