Skocz do zawartości

Problem z centralnym zamkiem plus poduszka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z centralnym zamkiem. Gdy otwieram auto nie za kazdym razem otwiera sie tzn swiatło sie w srodku zaswieca tylko rygle nie odskakuja.Najcześciej sie tak dzieje jak jest zimno na dworze , ale sporadycznie tez jak jest i ciepło.NIe wiem od czego to zalezy czy od wilgoci czy od zimna . Napiecie do siłowników dochodzi wiec to moze jakies zimne luty w sterowniku centralnego .Gdzie tego sterownika szukac??

Drugi problem to swieci mi sie kontrolka z AIR BAG . Czy ktos wie co moze byc przyczyna .Poduszki sa na miejscu tak jak powinno byc . Czy to moze zalezec od napinaczy pasów .Prosze o pomoc

Opublikowano
podpinam się do pytania. Mam tak samo , musze zamykać i otwierać kilka razy zeby rygle wyskoczyly, z regoly wychodza na 1/3 wysokości albo wogole, dopiero po kilku razach zamykania i otwierania wyskocza. Wie ktoś co to może byc ? pozdr
Opublikowano
podpinam się do pytania. Mam tak samo , musze zamykać i otwierać kilka razy zeby rygle wyskoczyly, z regoly wychodza na 1/3 wysokości albo wogole, dopiero po kilku razach zamykania i otwierania wyskocza. Wie ktoś co to może byc ? pozdr

Cos ci ciezko chodzi moze gdzies przycierac...