Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Siemka :!: Jak wszyscy wiecie światła mijania w e36 szału nie robią więc myślę żeby zamiast standardowych o mocy 51/55 W włożyć troche mocniejsze 70W. Co myślicie?? Auto to Compact więc dlatego hb4 i hb3. Pozdro
Opublikowano

Witam.

Nie polecam żarówek o większej mocy.

ketiw100 ma rację.

Jak chcesz możesz spróbować włożyć lepsze żarówki (Ale nie xenon z allegro, bo te są nic nie warte).

Polecam OSRAM "cool blue" ( mam u siebie i dobrze świecą :D ),

lub BOSCH xenon blue.

oczywiście mówie o HB4 12v 55W

Pozdrawiam

Opublikowano
Tutaj wtrace swoje 3 grosze ;-p w lipcu kupilem swoje autko we wloszech (sedan 96r) i przejezdzilem nim ponad 10tys km , az wkoncu zajrzalem do zarowek i sie okazalo ze na mijania zalozone sa 100W philipsy, o dziwo patrzac z przodu nie widac zeby byly mocne jednak jadac w nocy przed alpy na swiatla nie moglem narzekac , i przez ten okres nic sie nie popalilo itp klosze w idealnym stanie , ja zrobilem 10 tys km to mzoe nie duzo ale przeciez poprzedni wlasciciel tez na nich jezdzil , wiec jak chcesz zalozyc mocniejsze zarowki to mozesz ale zaloz firmowe ne jakies made in czaina ;-)