Skocz do zawartości

bardzo pilna prosba o pomoc!!!!obroty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.mam ogromna prosbe:na biegu jalowym faluja mia bardzo obroty.wymienilem silniczek krokowy na nowy orginalny bosch i nic to nie dalo.nie wiem co dalej.jestem zrospaczony... KOLEDZY POMÓŻCIE!!!!

JAK COS TO PROSZE ROWNIEZ DZWONIC NA NR.609429673.

jezeli ktos zna dobrego mechanika lub specjaliste na Nowy Sacz lub okolice to dajcie znac.

Opublikowano
na kompie pokazuje sonde(a przeciez inny jest sklad mieszanki paliwa a inny gazu).mam gaz sekwencje,ale efekt jest ten sam na gazie jak i na benzynie.nie ma znaczenia.ja jezdze z reguly na benzynie,a gaz mam jak jede w trase.
Opublikowano

Witam ponownie.

A pokazuje cos do tej sondy np: mieszanka za uboga czy tylko sam blad sondy?

Bo albo faktycznie sonda padla albo przeplywomoerz niedomaga i daje niewlasciwa mieszanke przez co sonda odczytuje glupoty i pojawia sie blad.Trzeba fizycznie zmierzyc przecial napiecia sondy woltomierzem i bedzie wiadomomo czy to sonda czy cos innego.

Pozdrawiam.

http://images49.fotosik.pl/48/b15dcef712d56319.jpg

..."The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing"...